FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA U17 - ROMÂNIA U17, AZI, ORA 18:00, NETELEVIZAT, LIVETEXT GSP.RO

Euro U17, pol de atracţie pentru impresari: Giovanni dă primă dacă batem Olanda

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 11:29

"Am venit la Belgrad pentru meciul nostru cu Olanda. Mi-a părut rău că nu am bătut Cehia, dar dacă învingem Olanda îi premiez pe băieţi cu 10.000 de euro", a declarat Ioan Becali. Giovanni are deja sub contract trei jucători de la "naţionala" lui Văsîi.

"Am venit la Belgrad pentru meciul nostru cu Olanda. Mi-a părut rău că nu am bătut Cehia, dar dacă învingem Olanda îi premiez pe băieţi cu 10.000 de euro", a declarat Ioan Becali. Giovanni are deja sub contract trei jucători de la "naţionala" lui Văsîi.

Turneul final al Euro pentru juniori under 17, care e în plină desfăşurare în Serbia, e ca un tîrg de profil pentru impresari. Roiesc în jurul echipelor şi identifică cea mai bună marfă pe care să o ia sub contract.

"I-am spus lui Fabian să se gîndească la joc şi să nu îi stea mintea la impresari, despre care ştie că roiesc în tribune. Să îşi vadă de joc şi să nu se gîndească la transferuri şi la bani", l-a sfătuit Himcinschi senior, antrenor la rîndul său, pe fiul său. Atacantul naţionalei de juniori a atras deja atenţia prin golul înscris în poarta Cehiei.

AS Roma, Newcastle, Inter, Arsenal, Juventus, Manchester sînt nume fluturate pe la urechile puştilor, ca momeală pentru a obţine semnătura pe contractul de reprezentare.

Şcolile private asta vor
De altfel, impresarii nu sînt doar duşmanii cluburilor ci şi aliaţii şcolilor private. Viitorul Constanţa, care dă cinci fotbalişti la echipa naţională calificată la turneul final, chiar se bazează pe exportul de fobalişti. "Ţintele noastre sînt cluburile din Spania şi Anglia. Pentru asta îi educăm pe copii, aceste limbi le învaţă la şcoală. Trăim din vînzarea jucătorilor şi aceasta ne e strategia", au explicat pentru GSP conducătorii Academiei Gheorghe Hagi.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
ienasoiu
ienasoiu  •  06 Mai 2011, 18:45
Postat de star01 pe 06 Mai 2011, 13:34

pai ce,trebuie sa aiba licenta de impresar ca sa poata premia jucatorii....?

Citeşte-i titlul ăstuia care bagă bani neimpozitaţi în buzunar.

ienasoiu
ienasoiu  •  06 Mai 2011, 18:40

Ploşniţa asta atentează iarăşi la bunul naţional. Ar trebui refuzat categoric.

gabonne
gabonne  •  06 Mai 2011, 17:22

deci sa inteleg ca pot intra si eu in cantonament la baieti?a disparut si aceasta nationala under-fara numar(ca nu mai conteaza)vi si tu?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează