FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Evoluțiile excelente ale unui fotbalist român au atras atenția UEFA » Forul european l-a inclus pe listă alături de Gotze, Vardy sau Payet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 18:08

Nicușor Stanciu este într-o formă foarte bună la Steaua, ceea ce l-a propulsat și la echipa națională a României. Pe lângă faptul că a atras atenția echipelor de top din Europa, fotbalistul a luat și ochii oficialilor UEFA.

Forul european l-a inclus pe noul ”decar” al naționalei pe o listă cu nume mari în fotbalul mondial, jucători care trebuie urmăriți în următoarele amicale ale naționalelor.

"Cu 11 goluri marcate în campionat, mijlocaşul de 22 de ani fără prezenţe la naţională este la cel mai bun sezon în prima ligă a României. Fostul internaţional Under 21 a adăugat consistenţă jocului său şi ar trebui ca selecționerul României, Anghel Iordănescu, să-i ofere şansa să impresioneze în meciurile amicale cu Lituania şi Spania", scriu cei de la UEFA în descrierea jucătorului.

Lista cu fotbaliștii nominalizați de uefa

Mario Gotze (Germania/Bayern Munchen)
Aritz Aduriz (Spania/Athletic Bilbao)
Jamie Vardy (Anglia/Leicester City)
Selcuk Inan (Turcia/Galatasaray)
Dimitri Payet (Franţa/West Ham)
Matej Vydra (Cehia/Reading)
Renato Sanches (Portugalia/Benfica)
Margus Berg (Suedia/Panathinaikos)
Nicuşor Stanciu (România/Steaua)
Alfred Finnbogason (Islanda/Augsburg)
Bartosz Salamon (Polonia/Cagliari)
Martin Skrtel (Slovacia/Liverpool)
Mergim Mavraj (Albania/Koln)
Denys Garmash (Ucraina/Dinamo Kiev)
Roman Shirokov (Rusia/ŢSKA Moscova)
Connow Washington (Irlanda de Nord/QPR)
Kevin Doyle (Irlanda/Colorado Rapids)

uefa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
montgomerry
montgomerry  •  24 Martie 2016, 10:09

Stanciu e unul din foarte putinii jucatori de valoare din Romania.Are dribling bun in regim de viteza,are viziune in teren,sut bun.L-am remarcat inca de cand evolua la Vaslui,acum a crescut si a facut-o bine.Sper sa nu plece pe la camiloi sau prin China,ar fi nedrept.

blacksun_14
blacksun_14  •  23 Martie 2016, 19:54
Postat de zidane92 pe 23 Martie 2016, 19:09

Stii fotbal cum ma pricep eu sa mulg ***! Stanciu e fotbalist de benzi desenate, avem la Dinamo vreo 5 mai buni ca el iar palic e lamborghini pe langa dacie pe langa pacaliciul asta!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  23 Martie 2016, 19:45
Postat de zidane92 pe 23 Martie 2016, 19:27

da cine esti tu ba? *** si atat cine e ba finnbogasson in fotbalul european cine e doyle cine e stanciu cine e aduriz ? niste nulitati chiar si gotze e un zero raportat la varful fotbalului mondial din momentul asta: ronaldo,messi,neymar,ibra,bale!

http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2343880.html ia cu paine :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close