FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV 10 nume pentru banca României » Cine sunt favoriții pentru postul de selecționer și când poate fi numit

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 10:46

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au propus rezilierea contractului selecționerului Christoph Daum, iar aceștia au făcut o listă de posibili înlocuitori.

Potrivit surselor GSP.RO, după voturile de ieri, din Comisia Tehnică, a rezultat o listă de 10 antrenori propuși pentru înlocuirea lui Daum. Printre aceștia se află mai mulți tehnicieni care au un număr mic de voturi, printre care și Victor Pițurcă.

Antrenorii care au primit cele mai multe voturi sunt Gică Hagi, Dan Petrescu și Cosmin Contra, dar nu neapărat în această ordine.

Joi sau vineri, Răzvan Burleanu va discuta cu Daum despre rezilierea contractului. În prezent, președintele FRF este la Deva, unde azi se joacă meciul de futsal România - Georgia, din manșa tur a play-off-ului pentru Campionatul European 2018.

"Sunt șanse considerabile să avem un nou selecționer până la finalul acestei săptămâni, în funcție de modul în care vor decurge discuțiile cu Daum pentru rezilierea contractului", au dezvăluit surse federale pentru GSP.RO.

După întâlnirea dintre membrii Comisiei Tehnice, care s-a terminat în jurul orei 16:30, conducerea FRF a rămas în ședință până aproape de miezul nopții pentru a stabili strategia pentru rezilierea contractului cu Daum și pentru numirea noului selecționer.

COMISIA TEHNICĂ FRF

Preşedinte: Mihai Stoichiță
Vicepreşedinţi: Ionuț Badea, Aurel Țicleanu
Secretar general: Sandu Tăbârcă
Membri: Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Rodion Cămătaru, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos
Membri fără drept de vot: Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar)

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
 Meciurile următoare: 
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și: Noul selecţioner e ascuns în plic: "Eu l-am pus pe Hagi pe primul loc" » Lista numelor care apar în opţiunile membrilor Comisiei Tehnice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
ray51
ray51  •  12 Septembrie 2017, 15:22

Fara 'ochii' si flerul selectionerului nou numit, Nationala va naviga in 'ape tulburi' ani buni. Cine are capacitatea (din conducerea ferefista) sa nominalizeze un astfel de antrenor?

westfield
westfield  •  12 Septembrie 2017, 14:30
Postat de nebraska pe 12 Septembrie 2017, 14:28

Alt prostalau,mai rau ca celalalt. E o trasatura comuna la gigisti prostia crunta.

Mereu esti un exemplu pt noi ! Ni haaa Ni haaa Ni haaaa

nebraska
nebraska  •  12 Septembrie 2017, 14:28
Postat de westfield pe 12 Septembrie 2017, 14:22

***

Alt prostalau,mai rau ca celalalt. E o trasatura comuna la gigisti prostia crunta.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează