FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV 3 jucători OUT » Iordănescu a făcut lista cu fotbaliștii care nu vor prinde EURO 2016

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 13:28

La finalul stagiului de pregătire din Italia, selecționerul Anghel Iordănescu va anunța lista cu cei 23 de jucători pe care îi va convoca la turneul final din Franța.

Iordănescu a convocat pentru cantonamentul din Italia 27 de jucători, plus Florin Andone care încă nu a ajuns la lot, și urmează să renunțe la 5 dintre ei.

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor scrie că Iordănescu este hotărât să renunțe la Andrei Ivan, Ioan Hora și Adrian Ropotan. Cei trei jucători nu l-au convins pe selecționer și au șanse minime de a face parte din lotul de 23.

  •  Andrei Ivan: Vârful de 19 ani a fost luat de la început la lot cu ideea de a intra în circuitul "naţionalei" şi de a se adapta pentru viitor. N-a jucat împotriva congolezilor, de văzut dacă va intra cu Ucraina
  • Ioan Hora: Golgeterul Ligii 1 a evoluat în repriza secundă cu africanii, a început vârf şi a trecut în banda stângă. Nici n-a avut şanse, nici n-a impresionat
  • Adrian Ropotan: Închizătorul de 30 de ani a jucat doar în prima repriză cu Congo, fiind prima schimbare, la pauză, semn că "Generalului" nu i-a convenit jocul lui.

Pe lângă cei 3 jucători, alți 5 tremură pentru locul de la EURO. Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și în varianta digitală AICI care sunt ceilalți fotbaliști care riscă să nu fie la turneul final.

Lotul României:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), Alin Toșca (FC Steaua București)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii Tg. Jiu), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua București), Andrei Ivan (CSU Craiova), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu) 

 EURO 2016 se va desfășura între 10 iunie și 11 iulie. România este în Grupa A, cu Franța, Elveția și Albania, și va juca în meciul de deschidere, pe 10 iunie, cu Franța.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (59)
hvlada
hvlada  •  30 Mai 2016, 01:11

Ce sa caute trantorul de Chipciu ..cu ce e el mai bun decat alti care stau acasa...daca e sa vb ca a avut un trecut bun atunnci ar fi trebuit sa il ia si Ucraina pe Milevski (chiajna) macar ala in 2011 valora 11milioane conform GsP. .... )))))) vai capu lor ......

observator_federal
observator_federal  •  29 Mai 2016, 19:06

Fie ce-o fi, de acum mergem cu Dumnezeu inainte... dar, pe bune, macar sa fim scutiti de acum inainte de declaratiile "sfatoase"si ridicol de anacronice ale lui Iordanescu, un pietroi legat la gatul firavei Nationale a unui fotbal in descompunere cum este cel din Romania. Sper sa scapam de umilinte la acest European dar prea ne-am facut-o singuri, cand ne-am pricopsit cu echipa Burleanu - Iordanescu (si, ultimul pe lista, cu voia dumnavoastra, Gino Iorgulescu)

746910605421046
Alexys Niko  •  29 Mai 2016, 19:02

Normal ar mai fi dintre Filip , Sanmartean sau Hoban

Vezi toate comentariile (59)
Comentează