FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

EXCLUSIV A fost om de bază la națională, însă Daum l-a ignorat la ultimele acțiuni: "Nu am primit niciun feedback"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 17:40

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, mijlocașul Ovidiu Hoban a povestit că nu a primit nicio explicație în legătură cu motivele pentru care nu a mai fost chemat la ultimele acțiuni ale echipei naționale.

După ce a evoluat câte 90 de minute în primele 3 meciuri din preliminarii și timp de o repriză în partida cu Polonia de la București, mijlocașul CFR-ului nu a mai fost convocat de Daum.

"Dacă selecționerul va dori să mai fiu prezent la naţională, din punctul meu de vedere este un capitol deschis. Nu ştiu dintr-al lor. Nu prea am mai ţinut legătura cu nimeni de la prima reprezentativă, de la FRF, dar e OK.

N-a venit nimeni să-mi spună: «Gata, din punctul nostru de vedere, care este acesta, nu mai eşti convocat!». Am fost pe o listă adiţională, la nişte convocări, s-a întâmplat să nu fiu chemat. N-am avut un feedback de la ei ca să-mi zică: «Îmi pare rău pentru tine, echipa naţională e un capitol închis». Eu mai sper", a spus Hoban pentru Gazetă.

Pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru, din luna septembrie, Ovidiu Hoban nu se regăsește nici măcar pe lista adițională a lui Christoph Daum.

"Eu îmi fac treaba la echipa de club, iar dacă va sosi vreo convocare, cândva, voi răspunde cu cea mai mare plăcere. Din punctul meu de vedere, Christoph Daum trebuie respectat pentru ceea ce face acolo"
Ovidiu Hoban

Interviul complet acordat de Ovidiu Hoban Gazetei Sporturilor poate fi citit în ediția tipărită și în Gazeta digitală!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2017, 18:57

Hoban este intr-adevar un jucator excelent.Poate daca nu era la CFR nu gandeam astfel.Subiectivismul ma si ne caracterizeaza.

gannicus2014
gannicus2014  •  16 August 2017, 18:52

pacat ca Hoban , Deac , Teixeira nu sunt mai tineri cu 10 ani , sunt mai fotbalisti decat 95 % din purtatorii de echipament din Liga I

Vezi toate comentariile (2)
Comentează