FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Aproape de bătaie! » Scene reprobabile cu Bodescu: "Gunoiule, du-te-n ***!"

Articol de , , - Publicat luni, 12 februarie 2018 14:08

În ultimele zile, FRF a invitat, la Cheile Grădiștei, mai mulți votanți în perspectiva alegerilor din luna aprilie, iar ultimele întâlniri s-au terminat prost.

update 16:15

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a recționat după dezvăluirile GSP.RO.

"Nu știu dacă scena este adevărată, dar dacă este așa, trebuie să ținem cont că Gabi Bodescu nu acționează de unul singur, ci sub comanda lui Răzvan Burleanu. Sunt convins că nu l-a pus Burleanu să înjure, dar l-a trimis la cules de adeziuni.

În altă ordine de idei, să nu uităm că propunerea de candidatură nu este altceva decât o intenție de susținere și nu un vot. Iar propunerile cu care se laudă Burleanu au fost smulse cu mari presiuni, conform celor relatate de media, când nu exista un contracandidat

Oamenii se vor răzgândi odată cu intrarea în luptă a lui Ionuț Lupescu. Deoarece astăzi există alternativă. Alternativa care îl sperie de moarte pe Burleanu și îl face să realizeze că pe 18 aprilie poate pierde totul. Pentru că istoria fotbalului îi reține doar pe cei care au făcut performanță. Fotbalul înseamnă victorie, înseamnă rezultate și nu lozinci sau broșuri frumos colorate", a fost reacția lui Justin Ștefan.

Știrea inițială:

Aseară, nemulțumit că Dumitru Paraschiv, președintele AJF Mehedinți, nu a trimis adeziunea de susținere a președintelui Burleanu, secretarul general adjunct al Federației, Gabriel Bodescu, a reacționat violent.

Acesta l-ar fi înjurat într-un mod grosolan pe Paraschiv: "Du-te-n p**a mea de gunoi!". La incident erau prezenți și alți președinți de AJF, dar și secretarul general al FRF, Radu Vișan, care n-a avut nicio reacție.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Dumitru Paraschiv a comentat incidentul: "A fost un moment mai aprins, m-am încins și eu, ca la noi, la olteni, dar nimic mai mult. N-a fost vorba de violență fizică. Dacă m-ar fi lovit, vă asigur că eu v-aș fi sunat!".

În plus, acesta a punctat că "nu sunt obligat să dau socoteală nimănui referitor la susținerea mea".

"CA ÎN COREEA DE NORD!"

Cel care a intervenit să aplaneze conflictul a fost președintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, care l-a luat pe Paraschiv și au părăsit încăperea.

Incidentele au continuat și astăzi, când Stan Prodan, președintele AJF Teleorman, n-a fost lăsat de Răzvan Burleanu să ridice o problemă în cadrul discuției. Același Prunariu a intervenit în favoarea lui Prodan: "Ce se întâmplă aici, lăsați-l să vedem ce are de zis! Suntem în Coreea de Nord?!", moment în care susținătorii actualului președinte au izbucnit la adresa șefului AJF Gorj.

"Rămân dezgustat față de anumite atitudini care au existat la această întâlnire. Sunt siderat că unul dintre noi nici măcar n-a fost lăsat să deschidă gura. Acesta a fost motivul pentru care am reproșat Federației că ne-am întors înainte de 1989! Este exact ca în Coreea de Nord! Asta nu e democrația clamată de Burleanu", a reacționat, pentru Gazetă, Prunariu.

"Nici vorbă de așa ceva. Vorbiți cu domnul de la Mehedinți. E dezinformare grosolană, nu e nimic adevărat. Ne <contram> pe oportunitatea de construire a terenurilor sintetice versus gazon natural. Incredibil, ce dezinformări!", a spus, pentru GSP.ro, Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF.

Lolea Viorel, președinte AJF Caraș-Severin a precizat pentru GSP: "A fost o discuție în contradictoriu privată între cei doi domni referitor la suprafața de joc ale terenurilor susține de Federație. Nu au fost violențe fizice".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
hennessylvmh
hennessylvmh  •  12 Februarie 2018, 16:44

Si de asta mai zic unii ca e cel mai bun presedinte...vai de steaua noastra.

arsenie_b
arsenie_b  •  12 Februarie 2018, 16:08
Postat de sadikul pe 12 Februarie 2018, 15:59

***

Ce ziceai, locatarule din ghiveci?..

sadikul
sadikul  •  12 Februarie 2018, 15:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează