FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Atac violent după discuțiile secrete avute de Burleanu cu oameni din FRF: "El e șeful perverșilor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2018 13:10

Gazeta Sporturilor a publicat în ediția de azi discuții de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui  Răzvan Burleanu la  FRF.

Silviu Crîngaşu, președintele AJF Prahova, a reacționat dur după ce Octavian Goga, reprezentatul AJF-urilor în Comitetul Executiv al FRF, a declarat că "Suntem 42 la număr, dintre care 5, Gorj, Teleorman, Vrancea, Maramureș și Bacău împotrivă. Un grup de trei, format din Prahova, Argeș, Brăila, un grup pervers, perfid și continuați dumneavoastră, care nu cred că ne votează. Ar fi 34". (Detalii aici)

"Din punctul meu de vedere, Octavian Goga este șeful perverșilor. Când a făcut acea afirmație, s-a luat drept reper pe sine.

În mod normal trebuia să discutăm totul într-o adunare a tuturor AJF-urilor. Trebuia să decidem toți programul și proiectele cărui candidat se adaptează cel mai bine proiectului comun al AJF-urilor. Dar nu a a existat niciodată o asemenea discuție", a declarat Silviu Crîngașu pentru GSP.RO.

Citește AICI toate episoadele publicate azi de Gazeta Sporturilor de la ședința secretă a FRF 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
1662531363757775
Adrian Dorin  •  23 Aprilie 2018, 22:40

BURLANU'....LE-A DEMOSTRAT ALTOR SMECHERI...DAR CU CALITATZI SUPERIOARE CUM E SA FII DOAR SMECHER...SI DOAR CA LA ALBA-NEAGRA.....SA-I CIURUIESHTI PE TOTZI.......ROMANII...." ESTI PUTERNIC DACA AI INFORMATZIA ".NU DACA ESTI DESTEPT SI COMPETENT...., AFLI DE LA CEI DE SERVICIU..CARE SUNT SLABICIUNILE *** SOCIETATZI..LOR..SI DOAR DA-I " ENTER "..ACESTORA......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Aprilie 2018, 15:24

yep,presedintele in functie organizeaza alegerile pt noul presedinte....only in romnia !

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  23 Aprilie 2018, 15:05

Terminați cu insinuarile Burleanu e un om corect care nu a pus botul la toți care vor mișmașuri,Numai cîte epitete a primit și injurături dela susținătorii celorlalți contracandidați chiar dela marele Lucescu patriot de o zi,,,epitete zise și de ziariști bătrîni precum Ioanitoaia care vine din regimul de tristă amintire el mai crede la întoarcere la cei cu care au condus pînă în 2014

Vezi toate comentariile (4)
Comentează