FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Bodescu lovește din nou! Oficialul FRF ar fi amenințat un arbitru la un meci internațional

Articol de - Publicat joi, 17 august 2017 12:18

Secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, a luat-o din nou pe arătură: după amicalul România - Cipru, 0-1, la U19, disputat joia trecută, l-ar fi amenințat pe ”centralul” Andrei Antonie, reproșându-i că nu a dictat un penalty pentru "tricolori".

Spălat de Comisia de Disciplină a FRF în cazul mesajelor golănești transmise secretarului general LPF, Justin Ștefan, omul din umbră al "administrației Burleanu", Gabriel Bodescu, recidivează cu un nou derapaj. Joia trecută, pe 10 august, juniorii U19 au pierdut un amical la Mogoșoaia contra Ciprului, 0-1, iar la sfârșitul partidei oficialul federal ar fi avut o reacție agresivă la adresa "centralului" Andrei Antonie pentru o fază litigioasă din finalul jocului.

A dat alt penalty străveziu, ratat de Moldoveanu

Povestește un martor ocular: "În ultimele minute ale partidei, pe un atac al naționalei, ai noștri au cerut un penalty pentru un presupus henț în careu. Antonie a lăsat însă jocul să continue, dar, pe drumul spre vestiare, a fost luat în primire de Bodescu. L-a amenințat, i-a spus că o să aibă grijă de cariera lui, l-a făcut cu ou și cu oțet pentru că n-a dictat lovitură de la 11 metri. Duduiau pereții holurilor de la Mogoșoaia de la reproșurile către Antonie". Bodescu era nervos din cauza înfrângerii "tricolorilor" într-un joc de pregătire în fața unui adversar din lumea mică a fotbalului european.

Culmea e că, înaintea fazei care a aprins atmosfera, Antonie dictase un penalty tras de păr pentru România, ratat însă de Robert Moldoveanu! Și a și prelungit meciul cu șase minute, fără ca puștii lui Adrian Boingiu să poată egala! Iar imaginile de la momentul controversat par să-i dea, de fapt, dreptate arbitrului, pentru că mingea lovește brațul lipit de corp al unui cipriot.

Bodescu: "Nu-mi închipuiam la ce se ajunge de la o curiozitate"

Bucureștean, Antonie are la activ doar trei meciuri în L1, toate în 2017, iar traseul lui în eșalonul de elită e abia la început. El a refuzat să comenteze subiectul. În schimb, Bodescu a punctat că "e o dezinformare grosolană. Vă rog să contactați brigada de arbitri pentru a infirma/confirma dacă așa au stat lucrurile. Nu-mi închipuiam că de la o simplă curiozitate și de la o întrebare se poate ajunge aici". z

"Trebuia să dea al doilea 11 metri"

Selecționerul U19, Adrian Boingiu, spune că nu știe nimic despre existența unui incident între Bodescu și Antonie: "Pe mine m-a interesat să urmăresc altceva la acest joc, nu arbitrii. M-am simțit decepționat de unii jucători, de la care așteptam mai mult. Dar e adevărat că în finalul partidei a existat o fază la care "centralul" ar fi trebuit să dea din nou penalty. Nu conta că era al doilea dacă se impunea decizia! Poate că și din această cauză a fost nervos domnul Bodescu, era normal să fie supărat dacă arbitrul tău nu-ți dă o lovitură de la 11 metri pe care, probabil, un străin ar fi dictat-o".

Vezi și: EXCLUSIV/FOTO Dezvăluim dialogul COMPLET de pe WhatsApp » Mesajele suburbane și de avertizare ale lui Bodescu: "Te-ai băgat cu c..u în p..ă, aiurea! Ia-ți «anvelopele adecvate»!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  17 August 2017, 13:34

Nu ne mai potolim din batai si acasa si pe unde mergem, la toate nivelurile suntem ciuca batailor, noroc cu STEAUA ca ne mai descreteste fruntile...FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, SPERANTA FOTBALULUI ROMANESC, restul e vrajeala pe care nu o mai halesc nici cainii sau ...doar cainii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează