FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Cadou de la Burleanu! Preşedintele FRF a "umilit" reprezentaţii celorlalte televiziuni pentru a face favoruri TVR-ului

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 14:46

Ediţia de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că TVR a primit cadou din partea șefului FRF festivitatea de prezentare a identității vizuale a Bucureștiului pentru Euro 2020, restul televiziunilor având interzis să transmită live evenimentul.

Oficialii Federației Române de Fotbal i-au anunțat pe angajații televiziunilor care au venit sâmbătă la Arena Naţională pentru prezentarea identităţii vizuale a turneului Euro 2020 şi a logo-ului oraşului gazdă București că nu vor avea dreptul să difuzeze imagini în direct de la eveniment!

Digi, Dolce și ProTV aveau echipament special pentru a da imagini în direct în emisiunile și jurnalele de știri ale posturilor respective, dar au fost blocate de cei din FRF. Sursele ziarului au dezvăluit că ordinul a venit chiar de la președintele Federației, Răzvan Burleanu.

În luna iulie a acestui an, Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate că Federația a renunțat la o sumă importantă de bani pe care o avea de primit de la TVR ca să aibă expunere într-o emisiune în prime-time în contul sumei respective. Vezi detalii

Materialul integral poate fi citit în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală. Află ce alt cadou le-a oferit Burleanu celor de la TVR şi modul prin care reprezentaţii televiziunilor au fost îngrădiţi departe de ceremonie.

Tot azi exclusiv print: 

» EXCLUSIV Declarații halucinante ale lui Vali Crețu, fotbalist suspectat că a fost "blat" cu Steaua! Se autopropune la roș-albaștri!

» Steaua joacă-n pierdere în Europa: cifre crunte înaintea meciului cu Zurich!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
atentu
atentu  •  18 Octombrie 2016, 19:57
Postat de mircea1957 pe 18 Octombrie 2016, 19:04

Asta are iz de DNA! In curand pe micile ecrane!

Asa este, Dragomir si Mircea Sandu au urmasi de nadejde. Acolo, la DNA. Sa fie primit !

mircea1957
mircea1957  •  18 Octombrie 2016, 19:04

Asta are iz de DNA! In curand pe micile ecrane!

genius
genius  •  18 Octombrie 2016, 19:00

De unde naiba ai mai răsărit și tu, desteptule? Deci e normal, după mintea ta ingusta, cum a procedat Burleanu!? Se pare că și tu ești din generația de ratați, facebook, cu siguranta!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează