FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Caz incredibil! A schimbat FRF votanții pentru alegeri?! Atac virulent: "Geolgău e o canalie"

Ion Geolgău FOTO: Cristi Preda
Ion Geolgău FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2018 10:11

Eliminat de pe lista referenților zonali, gălățeanul Aurelian Drăgan povestește cum a fost dat la o parte pentru a fi înlocuit cu directorul adjunct de la LPS Galați, care a votat cu Burleanu pe 18 aprilie.

Strategia echipei lui Răzvan Burleanu de a capta voturi la alegerile din 18 aprilie inclusiv de la referenții zonali, plătiți după 1 ianuarie 2018 cu 1.500 de lei brut, a făcut una dintre victime la Galați.

Aurelian Drăgan, 63 de ani, a făcut parte din grupul supervizorilor județeni până la finalul anului trecut, când FRF l-a schimbat cu Adrian Oprea, directorul adjunct de la LPS Galați, care a venit personal la AG ca să voteze cu Burleanu.

Profesor la Universitatea "Dunărea de Jos" și antrenor, Drăgan lucrează de peste patru decenii în zona juvenilă, iar prin mâna sa au trecut Lupu, Tofan, State, Sârghi, Ropotan sau Bourceanu. "N-au mâncat fripturi ăștia de acum din federație câți fotbaliști am scos eu!", se revoltă Drăgan. Și completează: "Am dat 27 de jucători de liga întâi și de națională, iar acum m-au dat afară ca să pună în loc un necalificat?! N-am nimic cu Oprea, dar nu l-am văzut la un meci, la o selecție!".

"Mi-a inventat o grămadă de măgării"

Gălățeanul povestește cum a fost înlăturat: "Mai întâi, mi-au trimis la sfârșitul anului un model de contract pentru prelungire, dar după vreo trei săptămâni, m-am pomenit cu un telefon de la Geolgău, șeful scouterilor din FRF. «Domne, am avut o discuție într-un cerc...».

«Cum, mă, într-un cerc? Discuție există în Comisia Tehnică, în Comitetul Executiv, nu șușanele pe la colțuri să vedeți pe cine mai puneți ca să câștigați voturi!». M-a deranjat enorm. Dacă erau bărbați, îmi spuneau în față că vin alegerile și au nevoie de oameni care să le aducă voturi".

Drăgan devine și mai virulent: "Lumea știe că acest Geolgău e o mare canalie!

Exact același lucru mi l-a spus un om care a lucrat cu el în federație. Mi-a inventat o grămadă de măgării. Haideți să vă spun ce mi-a mai făcut! Am mers la o acțiune de o săptămână la Tărlungeni, apoi m-am dus cu echipa mea în cantonament în apropiere, la Hărman, unde am închiriat terenul mare pentru niște antrenamente. Am plătit cât ni s-a cerut. M-am întors într-o zi la o prezentare a lui Marcel Răducanu, iar Geolgău mă ia pe sus: «Ce faci, domne, te-ai dus pe la Hărman și te-ai dat mare în numele federației? Intri mata acolo pe teren când vrei, cum vrei? A ajuns până la Burleanu povestea!». I-am făcut imediat legătura cu președintele de la Hărman, care e și șeful Poliției, i-a explicat omul cum au stat lucrurile de l-a făcut de rușine pe Geolgău".

"Nu i-a interesat fotbalul"

Fostul referent mai explică: "Nu știau ce să mai spună ca să mă dea afară. Altă prostie: că vor să întinerească grupul scouterilor. Păi, vrei 15 din ăia 44 sunt mai în vârstă decât mine! Apoi, tot Geolgău îmi reproșează că am o relație compromițătoare cu școala federală. Cum Dumnezeu să fie așa, când prietenul meu Dan Apolzan mă roagă să vin lector, să conduc licența C?! Domn'e, nu i-a interesat fotbalul, ci cum să-și mai asigure voturi de la referenți!". 

"N-am lucrat pentru bani. Câștig la facultate de 6 ori prețul lor. Activez de 15 ani în FRF, am experiență de 40 de ani, iar anul trecut, când i-am întrebat de ce ne fac contracte doar pe cinci luni, mi-au zis că trebuie să mă verifice. Păi, voi pe mine mă verificați, mă fraților?!"Aurelian Drăgan, fost referent FRF

Ce spune Geolgău pentru GSP

"Îi mulțumesc domnului profesor Drăgan pentru colaborare și pentru cuvintele pe care mi le-a adresat. Eu sunt bărbat și daca am ceva să discut cu dânsul, o fac personal, nu prin intermediul presei. Oricum, eu nu sunt genul de om care să jigneasc". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
kingdon
kingdon  •  05 Mai 2018, 10:17

bai labarica moldovean cine esti tu bai saracie sa vb de GEOLGAU, lui i-a cantat imnul, tie?? nici prohodul nu meriti !

1827521250603213
Slavei Ilie  •  04 Mai 2018, 15:45

bai gülgica sau cum te numestidaca ereai cineva poate auzeam de tine dar tu doua clase ca tranvaiu discuti cu un profesor asta e boar la voifotbalisti o suta prosti si zece cu cap tu nu ai avut niciodata el a dat romaniei niste fotbalisi buni tu ce ai dat?tepe poate la craiova ca te ineau in spate jucatori de clasa

malasarece
malasarece  •  04 Mai 2018, 14:00

Nu trebuie sa ne mai spuna nimeni toate lucrurile astea . Este limpede tot ce este in sistem .... Eu in locul lor nu ma mai stresam . ( cum vad ca a facut Lupescu ) Sa ii lase pe ei sa faca fotbal . Pana la urma isi merita soarta ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează