FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV UPDATE Contra, deranjat de situația de la Mogoșoaia » Ce a făcut selecționerul + deciziile luate de FRF

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 09:45

Cosmin Contra, selecționerul României, este contrariat de situația terenurilor de la Mogoșoaia, acoperite de zăpadă după ninsorile din ultimele zile.

update 12:15

Naționala României a renunțat la ideea de a se antrena la ora 18:00 la Mogoșoaia. Eforturile de a curăța terenurile de zăpadă nu au avut succes. Jucătorii României se vor antrena pe un teren într-un balon, în Mogoșoaia.

Știrea inițială:

Potrivit surselor GSP.RO, selecționerul și întreg staff-ul naționalei au ieșit luni după-amiază pentru a ajuta la deszapezirea terenului 2 de la Mogoșoaia.
Contra vrea ca azi, la ora 18:00, să susțină antrenamentul la baza de la Mogoșoaia, având în vedere că la Giurgiu și Ploiești sunt probleme și nu are o altă variantă în apropiere.

clipboard01
Așa arăta luni la prânz terenul de la Mogoșoaia

Mai mult, angajații de la Mogoșoaia au fost ținuți luni până la ora 00:00 pentru a deszăpezi. Astăzi, FRF a cerut ajutor din partea Primăriei Mogoșoaia pentru a putea termina de deszăpezit terenurile bazei, având în vedere că doar jumătate din teren s-a curățat luni seară.

"Pe vremea mea, făceam contracte cu penitenciarele. Deszăpezeam imediat terenurile, folosind deținuți"Mircea Sandu pentru GSP.RO

Citește și: Situație fără precedent înainte de primul meci de la Turul de Elită » Plimbați pe ruta Buftea - Mogoșoaia - Giurgiu - Ploiești

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
marius.bxl
marius.bxl  •  21 Martie 2018, 20:21

Astia de la frf nu au timp de asa ceva.ei cauta cu indarjire chitantele de la lupescu. Pompalai

spinoza
spinoza  •  21 Martie 2018, 12:35

O sa spuna ca nu au fost conditii sa se antreneze, d-aia a pierdut!

122vlad
122vlad  •  21 Martie 2018, 12:33

Problemele de la Ploiesti si Giurgiu sunt meciurile echipe nationale U19? Probleme pentru ziaristii de 2 bani, care nu sunt in stare sa scrie un articol de sub 100 de cuvinte cu tot cu update-ul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează