FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Culmea conspiraţiei! Rivalii îi bănuiesc de lucruri necurate pe Iordănescu şi pe stelişti

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 18:53

Stagiul de pregătire al selecţionatei divizionare a născut controverse explozive, mai ales după refuzul lui Anghel Iordănescu de a-i mai lua pe cei 6 stelişti la lot.

Doar că hotărîrea selecţionerului, ce-a dus la primul scandal de proporţii al anului, este contestată atît dinspre roş-albaştri, cît şi dinspre rivalii acestora la lupta pentru titlu.

Dinamo, Pandurii şi Astra au luat în considerare să-şi readucă şi ele jucătorii în stagiile de pregătire pe care le efectuează în Cipru şi în Spania. Adversarii Stelei consideră că la mijloc poate fi un complot, o alianţă secretă între gruparea roş-albastră şi FRF!

"Acum, dacă noi rechemăm jucătorii la cluburi, există riscul să-i suspende între 4 şi 8 etape, fiindcă s-ar considera că luăm în derîdere acţiunile echipei naţionale. La Steaua nu există nici un pericol că i-ar suspenda fotbaliştii, întrucît acolo e alt caz, Iordănescu a refuzat să-i mai ia pe cei şase.

Dar dacă la mijloc a fost o înţelegere tacită între părţi, mai ales că se ştiu simpatiile steliste ale domnului selecţioner?! Steaua are toţi jucătorii în pregătiri, noi pierdem", au venit acuzele dinspre rivali.

3
dinamovişti sînt convocaţi în lotul selecţionatei divizionare: Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Dorin Rotariu

4
jucători, Silviu Lung, Valerică Găman, Constantin Budescu şi Denis Alibec, au fost convocaţi de la Astra

3
fotbalişti au Pandurii la lot: Cristi Săpunaru, Mihai Răduţ şi Ioan Hora

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
para.para
para.para  •  26 Ianuarie 2016, 00:41

Cand l-am vazut pe Galca in poza de sus, am crezut ca si Espanyol a devenit rivala a lui fcsb-gsp. Oricum in romanika e posibil orice ce mai conteaza si o rivalitate (istorica poate chiar) in plus intre fcsb-gsp si Espanyol.

1228065007220364
Alx Alexandru  •  25 Ianuarie 2016, 22:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  25 Ianuarie 2016, 22:36
Postat de clona.mea pe 25 Ianuarie 2016, 22:24

Sa vezi ce ijuraturi imi iau... Parerea mea este ca ultimii 3 antrenori ce au facut echipe medi pe plan european au fost Olaroiu, Razvan Lucescu si tipul de la CFR Cluj a carui nume imi scapa. Niste jucatori de duzina (tot din punctul de vedere a valorii europene nu locale) au jucat cu adevarat fotbal. Razvan - stilul Lucescu dus la extrem din lipsa de valloare a lotului, Olaroiu - un stil ciudat, atipic pentru Steaua, dar care era functional. CFR... juca altceva. Jucator de duzina ce deveneau peste noapte ”altceva”. Fotbal curat, executii. Pacat ca nu au continuat pe linia asta. In fine! antrenorul era strain. Eu stiind ce catasrofe avem acum il puneam antrenor pe Napoli. Cu macaronarul asta si pungutele miraculoase a lui rehe sau Prodanca? dra... stie treceam de grupe.

Paulo Sergio a fost antrenor dupa Andone in 2012.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează