FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Decizie controversată a Federației! Daum devine o datorie moștenită!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 10:09

FRF a anunțat că vrea să prelungească acordul cu germanul până în 2020, ceea ce ar însemna o problemă pentru o eventuală administrație nouă de la Federație, blocată cu contractul scump al neamțului.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor analizează ce ar însemna pentru viitoarea administrație a FRF, care se va alege în 2018, prelungirea contractului lui Daum.

Germanul a fost angajat în vara asta cu un contract până în 2018 și cu obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. Federația e gata să extindă acordul și după Mondial, chiar dacă șansele de calificare și de îndeplinire a obiectivului au scăzut, față de startul campaniei. 

În martie 2018 vor exista alegeri pentru președinția FRF, iar viitorul președinte ar moșteni contractul de un milion de euro pe doi ani al lui Daum. Și va avea de ales: să continue cu Christoph sau să-l demită și să-i achite salariul până la scadența acordului. Costuri la care se adaugă efortul necesar pentru angajarea altui selecționer.

E o practică din cauza căreia a avut de tras și Burleanu în mandatul său. Răzvan a devenit șef la Federație cu Pițurcă instalat în postul de selecționer. Piți a trebuit păstrat, din cauza contractului "beton", chiar dacă Burleanu anunţase în campanie că va veni la FRF cu Reghecampf.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află motivele pentru care FRF vrea să îi prelungească înțelegerea lui Daum.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
romulus65
romulus65  •  17 Octombrie 2016, 15:52

Nu cred ca Daum are un salariu foarte mare.Este mare in comparatie cu ce salarii aveau vechii selectioneri.De abia se obisnuieste cu fotbalul romanesc pana la sfarsitul mandatului acesta. In plus nu vad ce antrenor roman iar lua locul.In opinia mea doar Boloni,Olaroiu si Galca se califica cat de cat avand experiente multumitoare in alte campionate. In ceea ce-l priveste pe Burleanu si stafful lui si eu vreau sa plece.

696253093853906
Ghita Florin  •  17 Octombrie 2016, 14:05

Stiti voi ca se va schimba conducerea FRFsi aveti speranta ca adulata voastra ,,*** palmier'' va fi sefa federatiei?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aldo_m
aldo_m  •  17 Octombrie 2016, 13:14

da e bine sa nu-l dea gigi becali afara sa-l puna pe reghe

Vezi toate comentariile (11)
Comentează