FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV Demisie de ultimă oră de la echipa națională: "A decis să nu mai rămână și va semna cu o echipă din Liga 1!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 11:29

Nu se opresc problemele pentru echipa națională și pentru administrația condusă de Răzvan Burleanu.

Cu șanse minime pentru o calificare la Campionatul Mondial din Rusia 2018, oamenii din staff-ul lui Christoph Daum au decis să plece de lângă selecționerul german.

Gazeta Sporturilor a aflat că unul dintre colaboratorii antrenorului a decis să-și dea demisia. Este vorba de videoanalistul Marius Francisc, care a primit o ofertă mult mai bună din Liga 1 și a decis întrerupă colaborarea cu Daum și cu FRF.

"Marius și-a depus demisia! A decis să nu mai rămână la echipa națională și va semna cu o echipă din Liga 1. A primit mai multe oferte, dar a decis să semneze un contract cu Astra Giurgiu. Acesta a plecat deja din România în cantonamentul giurgiuvenilor, unde va începe imediat munca alături de Edward Iordănescu", au dezvăluit sursele GSP.ro.

Nu este prima demisie din mandatul lui Daum la prima reprezentativă. Chiar fiul acestuia, Marcel, a decis să rupă contractul cu FRF și să plece din România. Acesta are o colaborare excelentă cu Eintracht Frankfurt și este plătit de nemți, iar după meciul României cu Danemarca a demisionat.

50.000 €e salariul lunar al lui Daum, contract până în noiembrie 2017

CUM ARATĂ STAFF-UL ECHIPEI NAȚIONALE

- antrenor principal: Christoph Daum
- antrenori secunzi: Rudi Verckempink, Ionuț Badea
- antrenor portari: Richard Golz
- medic: Laurenţiu Oproiu
- preparator fizic: Christos Papadopoulos
- kinetoterapeut: Dieter Trzolek
- psiholog: Silviu Ioniţă
- team manager: Cătălin Gheorghiu
- masori: Iulian Mircea, Toma Vasilescu, Gabriel Niculescu, Dragoș Paraschiv, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu
- analize adversari: Paul Colesar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Iunie 2017, 08:18

Antrenor neamţ, preparator fizic grec...O fi unul reînviat din cei 300 de la Termopile ! Cea mai tare e cu cei 6 maseuri. E ca în...filmele porno !! Craiova Maxima avea doi...

gabiprossi
gabiprossi  •  17 Iunie 2017, 16:55

Sa ajungi ca Grindeanu, bai daum!?!

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  17 Iunie 2017, 16:18

Aş vrea să citesc despre demisia lui Ionut Badea, care cunoaşte TINERII fotbalişti români, dar face jocurile samsarilor - promovând aceleaşi murături.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează