FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Dragomir, despre jocurile de culise din alegerile de la FRF, candidatul pe care îl susține + atac la adresa lui Burleanu: "Nu mai e sănătos la cap!"

Articol de - Publicat luni, 16 aprilie 2018 18:42

Cu două zile înainte de alegerile de la Federație, Dumitru Dragomir (71 de ani), fostul președinte al LPF, a vorbit despre șansele celor 3 candidați și jocurile de culise care ar urma să aibă loc în scrutinul de la Casa Fotbalului. 

Dragomir și-a manifestat încă o dată susținerea pentru Marcel Pușcaș, dar e ferm convins că politicul se va implica în alegeri. 

- Domnule Dragomir, ați văzut interviul acordat de Dragnea de azi în Gazetă? A declarat că îl va susține pe Lupescu în cazul în care va câștiga alegerile. Ce părere aveți?
Domnule, politicul s-a implicat și când am fost dat eu afară și se implică și acum. Așa cum o parte din servicii s-au ocupat să-l pună pe Burleanu.

- Liviu Dragnea spune că după alegeri l-ar susține pe Lupescu, nu neapărat acum. 
- La câte critici a primit după ce m-a dat pe mine afară, e normal să facă așa acum. Politicul va interveni cu siguranță, nu vă temeți. 

- Atât de sigur sunteți de acest lucru?
- Bine ar fi să nu se bage nimeni, dar nu cred că e posibil acest lucru.

"Pușcaș va fi președinte dacă intră în turul II!"

- Ați tot declarat în ultima vreme că îl susțineți pe Marcel Pușcaș. Vă mențineți părerea?
- Am spus că Marcel Pușcaș e cel mai indicat pentru că nu e nici pătat, n-are probleme, a fost mare fotbalist, mare conducător, a lucrat în Federație, le-a făcut pe toate. Știe despre ce e vorba, e vorbitor de trei limbi străine, e un tip inteligent, omul are multă experiență și are și foarte multă minte. 

- Lumea nu îi rezervă totuși prea multe șanse...
- Ascultați-mă pe mine. Dacă Pușcaș intră în turul II, va fi președinte! Toate voturile lui Lupescu și o parte din voturile lui Burleanu ar merge către Pușcaș. În schimb, dacă Burleanu întră cu Lupescu în turul II, câștigă Burleanu.

- De ce spuneți asta?
- Pentru că majoritatea din voturile lui Pușcaș vor merge la Burleanu! Și Burleanu și Lupescu au greșit, amândoi cred că ies din prima. Dar eu vă spun că asta nu se va întâmpla. Dacă Pușcaș nu intră în turul II, tot ia 50-55 de voturi. Îi nenorocește pe amândoi, iar unul dintre ei va trebui să ceară sprijinul lui Pușcaș. Nici Burleanu nici Lupescu nu i-au cerut voturile, ceea ce e o greșeală. Trebuie să fii politician în treaba asta. Fiecare trebuia să-și ia măsurile necesare vizavi de Pușcaș.

- De ce credeți că Burleanu ar câștiga un eventual tur II cu Lupescu?
- Fac pariu pe cât vrei că Burleanu ar câștiga. 

- V-a convins programul vreunuia dintre candidați?
- Programul lui Pușcaș m-a convins. Priviți-l cu atenție, e cel mai bun. Și spun asta pentru că le-am studiat pe toate trei. 

- Ați fi tentat să faceți parte din echipa lui Marcel Pușcaș în cazul în care câștigă?
- Nu, nu mai sunt tentat să mă întorc în fotbal. Am făcut parte din echipa lui Mircea Sandu, am condus destul fotbalul românesc, sunt un pensionar care mai merge pe la televizor din când în când și își vede de bătrânețea și familia lui.

"Am avut diferende cu Lupescu, dar n-am nimic cu el"

- Ați fost foarte circumspect în ceea ce privește candidatura lui Lupescu, deși toată lumea din fotbal l-a lăudat. De ce?
- Da, dar n-am nimic cu Lupescu, chiar dacă am mai avut diferende cu el. N-am nimic cu el, îi doresc lui sau lui Pușcaș să câștige. Au fost oameni de fotbal, au slujit fotbalul românesc și e păcat să nu muncească pentru fotbal.

"Burleanu nu mai e sănătos la cap!"

- Ce viitor ar avea fotbalul românesc dacă tot Burleanu ar câștiga alegerile?
- Îl văd în ceață! Domnule, când vrei să te duci să repari pantofii, nu te duci la un doctor, ci la un cizmar.

- Apropo de Răzvan Burleanu, azi a declarat că v-ați pierdut memoria și că nu s-ar fi întâlnit cu dumneavoastră înainte de alegerile din 2014.

- Întrebați-l pe Chivorchian! Înseamnă că nu e sănătos la cap, domnule! Rețineți, dacă spune asta înseamnă că nu e sănătos la cap! Am martori 6-7 oameni ai hotelului plus Chivorchian, n-a venit Chivorchian cu el la mine la hotel?

"Dacă cineva mi-a luat renta, să se ducă la pușcărie"

Dragomir a reacționat și în ceea ce privește dezvăluirile făcute de GSP despre rentele viagere încasate de mai mulți oameni de fotbal și neagă cu vehemență că ar primi vreo sumă din partea FRF.

"Într-adevăr, am rentă viageră, dar n-am ridicat niciodată niciun leu! Dacă cineva mi-a luat renta viageră, se va duce la pușcărie! Eu în viața mea nu am luat nicio rentă viageră!"

  • Alegerile de la Federație vor avea loc miercuri, 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Aprilie 2018, 12:40
Postat de Soos Vilmos pe 16 Aprilie 2018, 21:23

***

***, mai lasati cenzura, ca a trecut vremea iepocii de aur in care o duceati ca in rai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  16 Aprilie 2018, 23:03

Ce ghinion poate sa aiba Puscas !! Daca Dragomir a pariat pe el, inseamna ca l-a distrus. Apropo....nu Puscas era acela care reclama pe la toate televiziunile ca federetia de fotbal este infiintata in mod ilegal ??

983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Aprilie 2018, 21:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează