FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Fanii îi pregătiseră o surpriză la aeroport, dar selecționerul Contra nu l-a chemat la lot: "Sunt mai mult dezamăgit"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2018 15:43

Ovidiu Hoban, fost jucător la Hapoel Beer Sheva, unde era foarte iubit, și actual mijlocaș la CFR Cluj, a ratat întâlnirea cu fanii israelieni, care voiau să-i facă o primire specială la aeroport. România va juca la Nettanya un amical cu Israel, pe 24 martie.

Ovidiu Hoban, 35 de ani, era extrem de afectat după egalul, 1-1, cu FCSB, în Gruia, după ce CFR, echipa sa, condusese până în prelungiri. 

Mijlocașul a aflat că fanii lui Hapoel Beer Sheva, unde a jucat 3 ani şi a cucerit două titluri, îi pregătiseră o primire deosebită la aeroport, cu pancarde cu mesaje de afecţiune. Erau convinşi că fostul lor jucător se va regăsi în lotul României pentru amicalul cu Israel, din 24 martie. Dar mijlocaşul lui CFR nu a fost convocat. 

"Sunt mai mult dezamăgit decât supărat că nu am fost convocat. Dar cred că asta simte orice jucător. Respect deciza selecţionerului şi nu-mi rămâne decât să muncesc, să dau randament la echipa de club şi să-l conving pe viitor că merit să mai fiu la echipa naţională.

Aş veni oricând cu mare plăcere. Ştiu că fanii lui Beer Sheva mă iubesc, mai vorbesc cu ei la telefon, dar nu ştiam că vor să mă aştepte la aeroport. Sunt impresionat că s-au gândit aşa la mine. Poate ne vom revedea cu altă ocazie, cine ştie?!

Voi urmări Israel-România la televizor şi normal că voi ţine cu «tricolorii». Avem nevoie de victorii în aceste partide amicale, pentru a începe campania pentru Euro 2020 cu un moral cât mai bun", a declarat Ovidiu Hoban.

"Din păcate, am ratat desprinderea de FCSB. Titlul se joacă, rămâne o luptă deschisă, dar sper ca, la final, noi să-l câştigăm, să le oferim o satisfacţie fanilor noştri"Ovidiu Hoban

29 de meciuri a adunat Ovidiu Hoban la echipa naţională, pentru care a marcat un gol

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  19 Martie 2018, 18:12

La 35 de ani sa declari : "să-l conving pe viitor că merit...". Ce naiba, care viitor ? Lasa-i pe cei tineri sa-si incerce norocul la nationala .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează