FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE, PRELIMINARII CM 2018

EXCLUSIV FRF i-a enervat din nou pe români! Suporterii au cerut bilete pentru meciul cu Polonia, dar Federația le-a returnat cu o lună înaintea jocului » Care a fost motivul

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2017 10:23

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare 1000 de bilete pentru meciul dintre Polonia și România, de pe 10 iunie, din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Până la data de 10 mai românii au cumpărat 600 de tichete, iar pe restul FRF le-a returnat către Federația Poloneză, deși între timp au apărut zeci de suporteri care și-au manifestat interesul pentru a le cumpăra.

"Organizatorul partidei impune regulile. Vânzarea online a durat până la data la care Federația Poloneză a solicitat returnarea biletelor, în număr de 400, care nu au fost achiziționate", a fost reacția FRF pentru GSP.ro.

Întrebați dacă vor face în vreun fel să pună în vânzare din nou bilete pentru românii care vor să meargă la meciul cu Polonia, cei din Federație au răspuns: "Federația Poloneză ne-a informat că toate biletele pentru partida din 10 iunie au fost vândute, astfel că nu va exista o suplimentare a numărului de bilete".

Reprezentantul unui grup de suporteri români din Polonia, Romeo Cojan, spune că a încercat să cumpere bilete pe 12 mai, însă acestea erau deja returnate.

"Mi se pare ciudat să se returneze biletele cu o lună înaintea meciului. Polonezii le-au vândut pe ale lor în 10 minute, iar la noi s-au returnat cu o lună înainte. Sunt convins că nu ar fi mers 1000 de români, dar totuși puteau fi păstrate măcar o sută de bilete pentru orice eventualitate", a fost reacția lui Romeo Cojan.

58.145 de locuriare Stadionul Național din Varșovia, arena pe care se va juca meciul

  • Meciul dintre Polonia și România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1;

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  23 Mai 2017, 12:47

Astia sunt marii profesionisti de la FRF in frunte cu marele lor sef Burleanu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează