FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMENDĂ

EXCLUSIV FRF, în joc de glezne » Un club din Liga a 2-a a căzut victimă și a primit o amendă uriașă, după ce a jucat pe un stadion închiriat de la Federație!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 18:45

Federația Română de Fotbal s-a trezit cu noi probleme pe cap, după ce arena din Buftea, pe care mai multe naționale de juniori își desfășoară activitatea, are mari probleme de natură organizatorică. 

Victimă colaterală a căzut Metalul Reșița, formație de Liga a doua care a evoluat într-o partidă din liga secundă pe arena din Buftea.

Concret, clubul reșițean a disputat pe 11 martie partida cu ASU Poli, din cadrul etapei a 24-a din Liga a doua, încheiată 0-2, pe stadionul din Buftea, după ce a închiriat arena de la Federație. 

Surpriza a venit însă ieri, la peste o lună de la momentul disputării partidei respective. 

Metalul s-a trezit cu o amendă record din partea Jandarmeriei, mai exact 30.000 de lei, aproximativ 6.600 de euro!

Ștefan Stana, președintele clubului reșițean, a comentat situația pentru Gazeta Sporturilor.

"Ne-am trezit cu această sancțiune pe considerentul că la stadionul de la Buftea nu ar exista o cameră de depozitare pentru materialele cu care e interzis să pătrunzi pe stadion.

A venit un șef de la Jandarmeria Ilfov, foarte arogant, Ioniță cred că-l chema, care ne-a explicat că s-au făcut niște completări în lege în urma cărora noi am fi fost în culpă la acel meci. 

Șeful de dispozitiv ne spusese că nu e nicio problemă, dar a venit superiorul și ne-a spus că nu mai e nimic de făcut.

Ne-am pomenit cu amenda, cu toate că baza a fost omologată, inclusiv cu acceptul aferent venit din partea Jandarmeriei. 

Vom contesta această amendă, care este de fapt o bătaie de joc. Cu acești bani plăteam salariile jucătorilor pe două luni, dar acum, în loc să ne vedem de treburile noaste, vom sta prin tribunale în încercarea de a ne căuta dreptatea.

Normal ar fi fost să ne dea un avertisment, nicidecum cuantumul maxim al amenzii prevăzute de lege", a declarat președintele Metalului Reșita, pentru Gazeta Sporturilor.

 ce urmează?

Marea problemă existentă în acest moment este că orice echipă care va juca pe arena din Buftea e pasibilă să se trezească pe cap cu amenzi similare din cauza aceleiași probleme.

Baza Federației nu corespunde din punct de vedere al normelor de organizare, iar orice entitate care va juca la Buftea riscă să primească amenzi uriașe. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gabiprossi
gabiprossi  •  19 Aprilie 2017, 23:58

Prostia si hotia "salveaza" Romania!!!

106452019897999
Eduard Girnita  •  19 Aprilie 2017, 22:50

Ca la noi la nimeni!Si ne mai miram ca am ajuns unde am ajuns!

martinpen
martinpen  •  19 Aprilie 2017, 20:17

Jandarmeria primeste bani la omologare sa isi dea acordul. Omologarea terenului nu se face fara acordul jandarmeriei. Daca vine pe parcurs sa ceara bani, sigur e o hotie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează