FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV FRF, loserul perfect! Răzvan Burleanu a ratat tot în cei 3 ani la Federație

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 13:03

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză detaliată a antrenorilor de la naționalele României.

În 3 ani şi 3 luni, de când conduce Casa Fotbalului, administraţia Burleanu nu a nimerit nici măcar un antrenor de calitate, la niciuna dintre naţionalele de juniori, tineret şi seniori.

Reprezentativele U17, U19, U21 şi cea de seniori au rulat în perioada iunie 2014 - iunie 2017 peste 10 antrenori, aleşi de actuala conducere a FRF. Câţi au confirmat? Niciunul! 

UNDER 21

4 antrenori în 3 ani!

Când a venit administraţia Burleanu, selecţioner la U21 era Bogdan Stelea. Care a renunţat la scurt timp la colaborarea cu actualii şefi de la FRF. De atunci, mai precis din vara lui 2014, şi până acum, adică în fix 3 ani, s-au perindat 4 nume:

Antrenor  Perioada
Viorel Moldovan iulie - octombrie 2014
Mihai Teja  octombrie - decembrie 2014
Cristi Dulca ianuarie 2015 - decembrie 2016
Daniel Isăilă ianuarie 2016 - ?

Nicio confirmare

VIOREL MOLDOVAN

Moldovan a stat numai 3 luni. A fost numit printr-o strategie atipică, explicată chiar de FRF: "În urma procesului de analiză a CV-urilor primite la Federația Română de Fotbal de către Comisia Tehnică și în urma interviurilor realizate cu candidații la postul de selecționer al reprezentativei de tineret a României, o decizie a fost luată astăzi. Începând de astăzi, 3 iulie 2014, noul selecționer al naționalei Under 21 a României este Viorel Moldovan".

  • a fost pe bancă la un rezultat ruşinos: 0-8 cu Germania!
  • despre el s-a spus că ar fi fost pila lui George Maior, fost şef al SRI, şi că dacă n-ar fi existat acea umilinţă istorică în faţa Germaniei, ar fi urmat chiar să preia naţionala mare

MIHAI TEJA

  • a fost numit după ce Moldovan a decis să plece la seniori, ca să-i fie secund lui Iordănescu
  • a demisionat după mai puţin de două luni, pentru a da curs unei oferte de la Dinamo
  • FRF i-a acceptat demisia

CRISTI DULCA

  • a terminat pe locul 3 şi a ratat calificarea la Euro 2017
  • a făcut 16 puncte în 10 meciuri, sub punctajul nostru fiind doar Luxemburg şi Armenia
  • nu i s-a mai prelungit contractul

DANIEL ISĂILĂ

  • a fost numit la începutul acestui an, la solicitarea expresă a lui Christoph Daum
  • a debutat cu o victorie în această campanie: 2-0 în Liechtenstein
  • din grupă mai fac parte Portugalia, Elveţia, Bosnia şi Ţara Galilor

 

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile despre antrenorii numiți de Burleanu la naționala României și la echipele sub 19 ani și sub 17 ani, plus rezultatele slabe avute de aceștia.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Marea vânzoleală în mercato » Dinamo e pământ de flori!

Interviu EXCLUSIV cu unul dintre cei mai importanți dinamoviști: "Batem Steaua! Cu Budi și cu Alibec cu tot"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
helioglobalus
helioglobalus  •  19 Iunie 2017, 19:06
Postat de gazistu pe 19 Iunie 2017, 16:11

Gheorghe Popescu e cel mai potrivit pentru sefia FRF, altunl nu exista in momentul de fata! Burleanu are fata de pampalau, de prostovan !

Dar de ăştia fără cazier nu avem?

sakamoto
sakamoto  •  19 Iunie 2017, 19:02

Da Doamne sa nu mai fie Burleanu sef la frf. Pe cine o sa criticati pt situatia catastrofala din fotbalul romanesc? Pe Nashu? Pe Iorgulescu? Pe Corleone? Nu Doamne fereste! Tot pe Burleanu, ca din cauza lui nu avem fotbal juvenil. Din cauza lui Burleanu, arbitrii trintesc meciurile intr-o veselie. Din cauza lui Burleanu meciurile Concordia-Botoshani si Voluntari-Concordia, au fost blaturi strigatoare la cer. Si nu numai. Burleanu este acar Paun. Vinovat fara vina. Acei penali care au jefuit salbatic fotbalul romanesc, mai bine de 20 de ani si au adunat averi fabuloase, sint copilashi nevinovatzi. In opinia unora.Pt un fotbal curat.

gazistu
gazistu  •  19 Iunie 2017, 16:11

Gheorghe Popescu e cel mai potrivit pentru sefia FRF, altunl nu exista in momentul de fata! Burleanu are fata de pampalau, de prostovan !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează