FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV FRF reacționează după decizia lui Ionuț Lupescu: "E foarte bine! O să fie o dispută pe proiecte, nu pe înjurături, așa cum au făcut toți ceilalți până acum"

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 12:53

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre candidatura lui Ionuț Lupescu la președinția Federației.

Oficialul FRF se bucură că fostul internațional participă la alegeri și este de părere că va fi o dezbatere interesantă.

"Așa cum am mai spus, rămân la aceeași părere, că e foarte bine că va candida și Ionuț Lupescu și că o să fie o dispută pe proiecte, nu pe înjurături, așa cum au făcut toți ceilalți până acum.

E foarte bine pentru că membrii afiliați vor avea un termen foarte bun de comparație. Lupescu a stat 6 ani în Federație, Burleanu a stat 4 ani. Acum, fiecare membru afiliat va putea să analizeze ce s-a întâmplat, ce realizări și ce nerealizări au fost în perioada fiecăruia.

Ei vor avea ocazia să vadă acum proiecte. Să vadă ce vrem noi să facem și ce vrea Ionuț Lupescu să faca. Dacă e susținut de cei care au înjurat și până acum va fi destul de dificil de anticipat ce se va întâmpla. Eu nu mi-aș dori să se întâmple așa ceva. Nu se poate aprecia cum se va schimba candidatura lui Lupescu optica membrilor afiliați. Vom vedea pe 18 aprilie, la alegeri', a spus Andrei Vochin pentru GSP.RO.

Citește și: EXCLUSIV Primul atac la adresa lui Ionuț Lupescu » Un candidat face acuzații dure: "Va fura poporul! Ce-l recomandă? A băut bere cu Prunea și alții și au stat să-l distreze pe Mircea Sandu"

Citește și: Citește și: EXCLUSIV: Trei informații de ultimă oră despre noul candidat la șefia FRF » Rezistă Burleanu?

Citește și: EXCLUSIV Susținere importantă pentru Lupescu » Era văzut ca un candidat la șefia FRF, dar anunță: "Îl voi susține necondiționat"

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție după ce Lupescu a decis să candideze la șefia FRF: "Va fi o luptă crâncenă! Vor fi aruncate multe mizerii în campanie" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
285082305206056
Adrian Libiana  •  11 Februarie 2018, 17:35

Pleaca Burleanu si vine clanul Becali +Popescu.Clanul puscariasilor.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 14:48

Totusi nu inteleg ce a distrus Burleanu in fotbalul "romanesc "si ce va construi Lupescu.Tot in acelasi fotbal.Romanesc .si balcanic.

10211604063565289
Stefan Patriche  •  11 Februarie 2018, 14:45

Andrei Vochin a fost un ziarist onest şi este un om inteligent. Cel puţin suficient de inteliget ca să realizeze că niciun ziarist nu pune selecţionerul unei naţionle de fotbal, nici macar în Sudanul de Sud. Trufia nu este un semn de inteligenţă, dar Dumnezeu mai ia minţile unora de prin nori!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează