FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Iorgulescu îl arată cu degetul pe Burleanu din cauza stilului propagandistic de la FRF! » "Pare într-o campanie continuă! Vrea să ia banii cluburilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 13:39

În plin conflict Ligă-Federație, președintele LPF a acceptat să vorbească despre problemele fotbalului românesc, realizări și dezamăgiri în cei 3 ani și jumătate de mandat și

Gino Iorgulescu a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, primul pentru presa din România din mandatul său! Majoritatea declarațiilor îl vizează pe omologul său de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, pe care-l acuză de "conducere prin dezbinare".

"Nu cred că actualul management de la FRF e în stare să aducă schimbarea, atât timp cât cei de acolo merg pe principiul conducerii prin dezbinare. Principiile frumoase despre care vorbesc sunt doar pe hârtie. Acțiunile lor nu au nicio coordonare cu vorbele!

La nivel de vorbe Răzvan Burleanu spune că vrea să colaborăm, să îl ajut. Cum să îl ajut când acum vrea să bage mâna în buzunarul cluburilor?! Cum să îl ajut când vrea să elimine acum un reprezentant al Ligii 1 din Comitetul Executiv?! Aceste acțiuni nu se leagă deloc cu poveștile pe care mi le spune când ne întâlnim!"

Sunt un om căruia nu îi place conflictul. Niciodată nu duce la ceva bun. Cel care scoate sabia de sabie va muri. Așa zice istoria. În plus, eu nu sunt în nicio campanie! Cei de la FRF par într-o campanie continuă. De trei ani! M-am săturat de vorbe mari și de fapte mici!

Îmi reproșez că nu am fost mai activ ca vicepreședinte al FRF! Dar nu am vrut să mă bag peste Federație. I-am văzut tineri și am sperat că vor schimba în bine lucrurile. Din păcate, nu sunt schimbări decât la nivel de vorbe! Acum vor să ia cu forța și banii cluburilor din Liga 1", spus Iorgulescu pentru ediția de azi Gazetei Sporturilor.

Interviul integral, acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, în care Iorgulescu vorbește despre fotbalul românesc și despre LPF, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și platforma Gazeta Digitală.

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  24 Mai 2017, 16:03

Gino Iorgulescu a venit la putere politc: punct. Nimeni nu mai spune nici o vorbă despre faptele din seara alegerii sale, jocurile de culise deși există poze, fapte, martori. Dacă despre Burleanu sunt bănuieli despre Iorgulescu sunt certitudini. Ar fi multe de spus despre cum mânuie Iorgulescu robinetul de bani de la conducta Olăroiu și ce oameni politici i-au dat binecuvântarea lui Gino în noaptea în care a știut că l-a învins pe Dragomir. Dar poate va spune cineva vreodată cum a devalizat baza sportivă a BNR și altele despre cel al cărui model sunt Ilie Dumitrescu și Gabi Popescu

152919061803427
Viorel Dan  •  24 Mai 2017, 14:39

Demisia BURLEANU !!!

fcsb.86
fcsb.86  •  24 Mai 2017, 14:13

Ce atat de multe polologhie despre Burleanu si compania lui? A dovedit de la inceputul domniei lui la Federatie ce fel de om este si aici ma refer la cum dadea din gura ca el nu ia prime si a avut cea mai mare prima, cum si-a asumat toate meritele pentru Euro s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează