FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV L-a susținut pe Daum la națională, iar acum îl vrea pe Ionuț Lupescu la FRF: "Sunt gata să mă implic în campanie"

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 11:54

Deși l-a susținut pe Christoph Daum când neamțul a fost numit selecționerul României, Dorinel Munteanu este acum de partea lui Ionuț Lupescu la alegerile pentru președinția FRF, din 18 aprilie.

Cel mai selecționat jucător din istoria României laudă decizia lui Lupescu și anunță că vrea să se implice activ în campania "Kaiserului".

"Așteptam acest anunț din partea lui Ionuț și mă bucur că a decis să intre în cursă. Va fi o bătălie palpitantă, cap la cap cu Burleanu. Probabil că vor apărea și multe mizerii până în alegeri. Sunt convins însă că Ionuț va câștiga și sunt gata să mă implica activ în campania lui de săptămânile viitoare. Ionuț știe foarte bine că sunt alături de el", a spus Dorinel Munteanu pentru GSP.RO.

134de selecții are Dorinel Munteanu la echipa națională

Citește și: EXCLUSIV Primul atac la adresa lui Ionuț Lupescu » Un candidat face acuzații dure: "Va fura poporul! Ce-l recomandă? A băut bere cu Prunea și alții și au stat să-l distreze pe Mircea Sandu"

Citește și: Citește și: EXCLUSIV: Trei informații de ultimă oră despre noul candidat la șefia FRF » Rezistă Burleanu?

Citește și: EXCLUSIV Susținere importantă pentru Lupescu » Era văzut ca un candidat la șefia FRF, dar anunță: "Îl voi susține necondiționat"

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție după ce Lupescu a decis să candideze la șefia FRF: "Va fi o luptă crâncenă! Vor fi aruncate multe mizerii în campanie" 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
285082305206056
Adrian Libiana  •  11 Februarie 2018, 17:44

Vine generatia de aur.Statui nu le facem??LUPESCU a lucrat cu Sandu Mircea. Asta spune multe.Acum vine generatia de aur(clanul puscariasilor) cu clanul Becali si cu regele Hagi.Toti la ciolan.

gigelos
gigelos  •  11 Februarie 2018, 16:22

Normal. Succes băieți!

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 16:01

La bulgari cum i se spune acelei generatii: tot cea de aur? Au fost mai buni ca noi Stoicicov et.co. Vor sa puna si ei mana pe Federatia bulgara de fotbal?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează