FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARȚI, 21;00, PROTV, GSP.RO

EXCLUSIV Marius Șumudică e tranșant! Se ia de Daum: "L-au ignorat, s-a tot insistat cu Stanciu, dar s-a văzut că glenză așa fină nu are nimeni"

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 13:40

Marius Şumudică, antrenorul lui Kayserispor, a vorbit despre Constantin Budescu și e categoric: "L-au ignorat, s-a tot insistat cu Stanciu, dar şi la meciul cu Turcia s-a văzut clar diferenţa".

Nu e un secret, Marius Şumudică a fost printre cei care au susţinut mereu că Budescu nu are cum să lipsească de la echipa naţională, mai ales în perioada în care fostul său elev de la Astra era ignorat de Christoph Daum. 

Partida cu Turcia, în care mijlocaşul celor de la FCSB s-a remarcat cu câteva execuţii de efect, l-a determinat pe antrenorul lui Kayserispor să reacţioneze: "S-a văzut şi cu Turcia, chiar dacă a fost un meci lipsit de miză, cu o echipă adversă alcătuită din multe nume noi, că Budescu e singurul jucător de număr 10, care îţi face diferenţa. Daum a făcut o imensă greşeală că l-a ignorat. S-a tot mizat pe Stanciu, dar e clar, s-a văzut şi acum, cu Turcia, unde e Budescu şi unde este Stanciu!

Gleznă fină ca a lui Budescu nu are nimeni! E jucător de top, de execuţie, de pasă finală, de spectacol. Iar asta contează enorm pentru public. Poate că şi datorită jocului lui publicul a fost atât de cald. Echipa a jucat bine, a câştigat nu doar meciul, ci şi fanii. Acesta este adevăratul respect între jucători şi suporteri". 

"Comunicarea e totul în fotbal. Daum a avut această mare problemă, Contra nu o mai are. Şi mie îmi este dificil în Turcia, faţă de cum era în România" Marius Şumudică, antrenor Kayserispor

"Avem speranţă"

Şumudică nu este însă extrem de entuziasmat după victoria cu turcii: "A fost doar un amical, în care Mircea Lucescu a făcut nişte încercări. Cu Olanda va fi un test mult mai tare. Se vede însă o altă atitudine. Contra a venit cu entuziasm, pune suflet, vorbeşte aceeaşi limbă cu jucătorii. I-a eliberat parcă, după ce fotbaliștii erau atât de închistaţi în mandatul lui Daum. Eu zic că toate aceste lucruri ne dau speranţe că jocul şi rezultatele vor fi altele". 

"N-am mai văzut de mult un public atât de apropiat de naţională! Pe Budescu l-a aplaudat tot stadionul la schimbare, Alibec era cerut de oameni. Au fost destui care l-au făcut «Sărmăluţă», care au zis că e gras. Chiar şi gras, când Budescu pune piciorul pe minge, se cunoaşte!" Marius Şumudică, antrenor Kayserispor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 10:11

'Dirijorul' Sumi face ... valuri. E in nota lui obisnuita. Sa spere ca astrele vor fi cu el. Are mare nevoie acolo unde e. 2 infrangeri consecutive il pune pe ... liber.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Noiembrie 2017, 09:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2017, 17:30

Glezna ca si glezna ,dar efortul? Priviti-l pe Deac la fiecare meci. Cate sprinturi face .Si joaca 90 de minute .In plus are si "glezna".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează