FOTBAL  »  NATIONALA  »  CURS ANTRENORI

EXCLUSIV Mircea Lucescu va ține un curs la Școala de Antrenori » Printre cei care-l vor urmări se numără și Dică

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 15:55

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, va susține vineri un curs de perfecționare la Școala de Antrenori a FRF.

Potrivit surselor GSP.RO, la curs vor participa antrenorii care acum participă la cursul pentru obținerea licenței PRO, dar și tehnicianii care o dețin.

Cursul va fi unul de perfecționare și este important pentru antrenorii care au licența PRO, dar care nu profesează. Dacă un tehnician nu are activitate timp de 3 ani, acesta pierde licența.

Printre cei care sunt înscriși la cursurile pentru licența Pro se numără Nicolae Dică, Laurențiu Diniță, George Ogăraru și Cosmin Bărcăuan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Decembrie 2017, 22:37

nu cred ca va fi dica cred ca vine gigi sau MEMEUL sau hai dica dar sa fimeze tot....................

caminero
caminero  •  13 Decembrie 2017, 16:43

Domle, de urmarit o sa il urmareasca, asta nu e greu (a reusit chiar si celebrul vatman care l-a fugarit prin Bucuresti), dar citi o sa si priceapa ce le zice?!? Nenea Dica mai mult ca sigur nu!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  13 Decembrie 2017, 16:28

Am sa ma inscriu si eu sa aflu care e schema nr. 2 de atac a lui Luce dupa ,,toate mingile pe Camataru,, !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează