FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Mircea Sandu îi răspunde lui Burleanu: "Eu am primit un ceas de peste 20.000 de euro" + Replicile lui Prunea și Lupescu

Un ceas de aur în ediție limitată, încrustat cu bustul lui Saddam Hussein, asemănător celui primit de Sandu
Un ceas de aur în ediție limitată, încrustat cu bustul lui Saddam Hussein, asemănător celui primit de Sandu

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2018 16:27

Mircea Sandu a reacționat pentru GSP.ro după ce Răzvan Burleanu l-a acuzat, într-o postare pe blog, că atunci când conducea FRF a cumpărat ceasuri în valoare de 30.000 de euro, Ionuț Lupescu fiind cel care a semnat facturile la acea vreme.

"Burleanu se ocupă în continuare de bâlci. Astfel de cadouri, gen ceasuri valoroase, se fac în mod obișnuit în lumea fotbalului la nivel înalt. Se oferă cadouri președinților de federații, reprezentanților cluburilor la diferite aniversări sau ocazii speciale. Și eu, de exemplu, am primit cadouri de la Federațiile din Italia, Spania, Irak. De la ultima îmi aduc aminte că am primit un ceas din aur, cotat la peste 20.000 de euro. Un model în ediție limitată, încrustat cu bustul lui Saddam Hussein.

Probabil că am cumpărat atunci mai multe ceasuri deodată, în ideea de a face un cadou la momentul respectiv, iar restul să le ținem pentru ocazii ulterioare similare. Repet, e o practică în fotbalul mare. Este exclus ca aceste cadouri să fi ajuns la arbitri sau observatori. Din acest moment eu refuz să mai bârfesc bârfe", a declarat Mircea Sandu pentru GSP.ro.

Mircea Sandu a făcut referire și la relația pe care o invoca Burleanu, dintre fostul șef FRF, fiica acestuia și Ciro Castelano, a cărei firmă era cea care livra ceasurile.

"Știe Burleanu că Ciro Castelano era prietenul Ralucăi? Exista vreun act pentru prietenie? Eu nu știu despre chestiunea asta. Acum dacă George Copos are cele mai bune prăjituri, n-am voie să cumpăr prăjituri de la el? Care e problema? Bâlci și bârfă fără sfârșit. Să stea în banca lui și să termine cu acest circ!", a adăugat Sandu pentru GSP.ro.

Replicile lui Prunea și Lupescu

"N-am ce să comentez. Eu nu candidez, iar Burleanu caută acum doar să lovească în oamenii care-l susțin pe Lupescu. Îmi rezerv dreptul de a-l acționa în instanță dacă va aduce atingere imaginii mele"
Florin Prunea, pentru GSP.ro

"Aştept să se termine serialul. Voi răspunde la final la toată această campanie de denigrare. Până atunci, să ne concentrăm pe fotbal şi soluţii. Pentru fiecare episod din acest serial electoral, care mă vizează în mod defăimător, autorul va răspunde şi în instanţă, aşa cum am mai precizat" 
Ionuț Lupescu, pentru Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
857752167737638
Daniela Popescu  •  07 Martie 2018, 21:30

Florin Prunea il va actiona in judecata sa nu-i strice imaginea? OMG, pai ce imagine are el de poate fi stricata????? Sau Sandu??? Lupescu, avea o imagine curatica, data de UEFA, in niciun caz de asocierea cu Ceausescu al fotbalului romanesc. Stiu ca e posibil ca Ioanitoaia sa nu fie de acord cu asta, dar cred ca daca iese Lupescu, ne intoarcem la furturi in FOTBAL, la folosirea banilor FRF in interese proprii si implicit la lumea lui SANDU, DRAGOMIR, GIOVANII si a altor puscariasi/puscariabili

utraian
utraian  •  07 Martie 2018, 20:01

Hai ca-l las pe Justin Gafeur asta sa-si comenteze singur articolele , ca ma enerveaza. Bafta

106683413108068
Francisc Dascal  •  07 Martie 2018, 20:00

Lasati *** deja suntem de rasul EUROPEI prin tot ce facem la FOTBAL.ECHIPELE de club sunt zero,iar nationala e zero BARAT.NU ESTE NECESAR ACEST CIRC.BURLEANU TREBUIA SA DEMISIONEZE IMPREUNA CU DAUM.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează