FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Sandu se ia de Burleanu: "Dacă vrea să iasă onorabil, să se retragă" » Ce spune despre anunțul făcut de Lupescu

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 12:36

Mircea Sandu, fost președinte al FRF, a declarat pentru Gazeta Sporturilor că se bucură că Ionuț Lupescu va candida la alegerile din 18 aprilie și spune că Răzvan Burleanu ar trebui să se retragă.

"Părerea mea e că era timpul ca Ionuț să candideze și să câștige. Trebuie să convingă membrii afiliați alături de cei din echipa pe care o va avea că vor face bine fotbalului și că vor reuși să repare ce au stricat alții în ultimii 4 ani. Dacă vrea să iasă onorabil din fotbal, Răzvan Burleanu ar trebui să se retragă", a declarat Mircea Sandu pentru GSP.RO.

...despre posibilitatea de a face parte din echipa lui Lupescu: "Nu există nicio variantă, nu m-am gândit și nu mă gândesc deloc să intru în echipa lui Ionuț Lupescu. Dacă vor să mă deranjeze să-i ajut cu ceva, cu un sfat, oricând. Dar eu voi rămâne în afara acestui fenomen. Acum e timpul lor".

Citește și: EXCLUSIV Primul atac la adresa lui Ionuț Lupescu » Un candidat face acuzații dure: "Va fura poporul! Ce-l recomandă? A băut bere cu Prunea și alții și au stat să-l distreze pe Mircea Sandu"

Citește și: Citește și: EXCLUSIV: Trei informații de ultimă oră despre noul candidat la șefia FRF » Rezistă Burleanu?

Citește și: EXCLUSIV Susținere importantă pentru Lupescu » Era văzut ca un candidat la șefia FRF, dar anunță: "Îl voi susține necondiționat"

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție după ce Lupescu a decis să candideze la șefia FRF: "Va fi o luptă crâncenă! Vor fi aruncate multe mizerii în campanie" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gigelos
gigelos  •  11 Februarie 2018, 18:21

La toate astea Lupescu a spus ca nu comenteaza declaratiille unui drogat ( perfect adevarat ) si ca acest individ Becali Ioan este un intrus in fotbal si ca vina e a ziaristilor ca il baga in seama .Va dati seama ce e la Pipera acum ?

gigelos
gigelos  •  11 Februarie 2018, 18:19

Sandu cu Lupescu nu s-au inteles niciodata , nashu mananca borsh , sunt dusmani fara doar si poate , totul a culminat cu laturile in care Becali Ioan suful lui Mircea Sandu declara ca tasu lui Ionut ( adica Culae , Dumezeu sa-l odihneasca ) e un prostovan , *** i*** , n*** ( se referea lla Sandu Mircea etc ) . Acum intelegeti de ce ies astia la atac ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  11 Februarie 2018, 16:21

De ce se baga Mircea Sandu în seama ? Să-l încurce pe Ionuț. Sa amestece lucrurile sa nu mai înțeleagă nimeni nimic . A și spus ca nu -l vrea pe Nashu în echipa lui. Ce nenorocit e Sandu asta . Mentorul lui Ionuț este Lucescu , dușmanul lui Sandu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează