FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Misiune importantă pentru Contra și Adi Mutu! Weekend de "foc" pentru cei doi

Articol de , - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 21:00

Chiar dacă meciurile pe 2017 ale României s-au încheiat, selecționerul Cosmin Contra n-a intrat în vacanță.

Împreună cu directorul sportiv Adrian Mutu au plecat pentru un tur de forță în Italia, unde misiunea principală se leagă de Ștefan Radu, pe care Contra speră să-l convingă să revină la lot.

"Guriță" va fi prezent poimâine la marele derby capitolin Roma - Lazio. Nu se oprește însă aici. 

Urmează un tur de forță în "Cizmă", unde va vedea alte trei echipe la care evoluează fotbaliști români: Napoli (Chiricheș), Florența (I. Hagi), Crotone (Stoian).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  17 Noiembrie 2017, 09:59

Ce vacanta binemeritata... FRF bun de plata. Burlene, de ce nu te-au luat si pe tine?

127939151042796
Marcello Kazan  •  17 Noiembrie 2017, 09:37

IO zic ca sa o lase mai moale cu Stefan Radu... In primul rind ar trebui SA SE ASIGURE SUTA LA SUTA ca nu-l pierde pe Bogdan Lobont... Pai, cind Van Gall a auzit ca e in lot, a cazut pe spate pur si simplu... A crezut ca nu aude bine... MARE INVIDIE la olandez pentru ca ar vrea si ei sa aiba pe cineva precum Lobont... cel putin la Lot daca nu chiar in echipa... Aducindu-l pe Lobont in Lot pentru a-l tine in tribuna ca sa-i vada DE SUS pe baieti cum se plaseaza pe teren... ce sa mai vorbim... E O MUTARE DE MAESTRU... ce spun eu... DE GENIU pur si simplu... Si trebuie sa recunoastem ca "mutarea" a avut un efect imediat chiar la meciul cu Olanda pentru ca in mod cert, LA PAUZA MECIULUI cind scorul era 0 - 0, Contra l-a chemat la el pe Lobont sa-i spuna ce a vazut cu ochiul lui de profesionist si bineintele ca Lobont i-a dat explicatiile necesare iar Contra a adaptat tactica de joc a echipei IN PERFECTA CUNOSTINTA DE CAUZA iar rezultatul final NU POATE DECIT SA NE BUCURE. S-auzim numai de bine.

maradona5
maradona5  •  17 Noiembrie 2017, 01:59
Postat de knuty pe 16 Noiembrie 2017, 21:43

Se duc sa vada cum sta pe banca chirichesi si ianis hagi!!!!

Fiul regelui blatist nici pe banca nu sta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează