FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 1-0

EXCLUSIV Mititelu exultă după amicalul cu Suedia: "Nicio echipă din România nu are 3000 de ultrași la un meci!" + Scoate la iveală cifrele dezastrului de pe "Oblemenco"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 17:54

 Adrian Mititelu blamează autoritățile din Craiova pentru starea gazonului de pe stadionul "Ion Oblemenco" și denunță abuzurile la care ar fi fost supuși membrii Peluzei Sud '97 la meciul România - Suedia, 1-0.

Gazonul stadionului Ion Oblemenco a fost înlocuit înaintea partidei amicale România - Suedia, însă rezultatele nu au fost cele scontate. 

"Am vizitat stadionul înainte de inaugurare, am spus de acum 4 luni că vor fi probleme. Am experiență, îmi dau seama când nu e bine făcut un lucru. Am făcut atâtea gazoane la viața mea. Gazonul trebuie refăcut total. S-a făcut și structura proastă, sistemul de drenaj e prost. Nu e suficient, așa că atunci când plouă sunt probleme.

A fost făcut de niște amatori, tot ăia care au făcut și la Cluj Arena. Și acolo sunt mereu probleme cu gazonul. Dacă vor să-l repare, trebuie modificată toată structura, o lună de zile nu mai trebuie folosit stadionul. Altfel nu se va rezolva niciodată!

Dacă aduceau rulouri de calitate, care să fie pe nisip, nu pe pământ, altfel stăteau treburile. Ei au pus pe pământ de parcă au adus gazon de grădină. Nici așa nu era vreo calitate deosebită, pentru că e problema de care v-am spus, dar nu ajungeam în situația asta", a precizat pentru GSP.ro finanțatorul lui FC U Craiova 1948, liderul din Liga a 4-a Dolj. 

gazon

Adrian Mititelu scoate la iveală cifrele dezastrului de pe "Ion Oblemenco".

"Ca să vă dau niște cifre, de când a pus gazonul și până acum s-au consumat 250.000 de euro! Bani pentru energie. E vorba despre încălzirea subterană și acele lămpi supraterane care încălzesc. Plus cât a mai costat și gazonul. Vorbim despre sume astronomice. Prețul oficial al gazonului este 500.000 de euro. Îți spun pe propria răspundere că s-au consumat cel puțin 800.000 de euro cu gazonul. Trebuie refăcut totul de la 0!".

"Rele tratamente aplicate fanilor din peluza Sud"

Ultrașii din Peluza Sud '97, nucleul dur al galeriei oltene care a rămas alături de FC U Craiova în Liga a 4-a, a fost la prima apariție pe noul "Ion Oblemenco". Prezența lor nu a trecut neobservată. 

"Oficialitățile regretă organizarea acestui meci. Pentru că s-a văzut ceea ce ei nu voiau. Câți oameni susțin FC U Craiova și câți sunt de partea cealaltă? Cei din Peluza Nord au venit cu difuzoare ca să se facă auziți.

Celor de la Peluza Sud le-au luat tot ce aveau pregătit pentru arsenalul de meci. Nu mă refer la torțe sau petarde. La portavoci și ce mai este. Iată că nu sunt 200-300 de nebuni cum spuneau ei. Sau drogați, că și așa le mai spun. Au fost 3000 de ultrași! Acei 3000 sunt simpatizanții echipei FC U.

Nicio echipă din România nu are 3000 de ultrași la un meci. Și atenție, nu a jucat FC U Craiova. Ei acum au găsit o fereastră ca să intre pe stadion și să se manifeste".

"Ușa nu era închisă de la stadion. Era pus un lacăt formal, n-a spart nimeni niciun lacăt. Au vrut și băieții să vadă stadionul și gazonul. Tipul care a venit era de la primărie, era speriat. A primit ordine să nu ne lase. Nu vor să ne vadă pe noi pe stadion"Adrian Mititelu, despre episodul de zilele trecute cu jucătorii echipei sale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
gabryel28
gabryel28  •  29 Martie 2018, 14:47

peluza sud cea mai frumoasa galerie din tara! Forta fcu!

10212787910390865
Benga Alin  •  29 Martie 2018, 08:39

si daca juca fcu cam cati erau? Ca pe aripile unde joaca fc calu sunt maxim 50 !

135872436960012
Florentina Frincu  •  29 Martie 2018, 01:31

Echipa de fotbal "U "Craiova este a orasului ,nu a lui Mititelu sau a vreunui personaj,iar voi GSP sunteti la fel ca mititelu daca il bagati in seama pe individul asta!!asta a distrus fotbalul !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează