FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Planul FRF pentru invitații FIFA și UEFA care vor lua parte la alegerile de mâine: "Insist să fie preluați cu mașina grozavă pe care o avem"

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2018 21:26

Gazeta Sporturilor a aflat planurile federarilor înaintea alegerilor FRF de miercuri, de la ora 11:00.

Oficialii FRF au pus la punct fiecare amănunt legat de delegațiile UEFA și FIFA care vor ajunge mâine în România pentru a participa la alegerile unde se va afla viitorul șef al Federației.

Cei doi oficiali ai UEFA care vor veni în România sunt Zoran Lakovici și Servet Yardimci. Din partea FIFA vor fi prezenți Bjorn Vassallo și Aykac Alaattin.

"Cei doi domni (n.r. Lakovici și Yardimci) sunt foarte importanți, așa că dacă am avea o mașină foarte bună ar fi grozav. Insist ca dl. Yardimci și Alaattin să fie preluați cu mașina grozavă pe care o avem la dispoziție", a sunat instructajul FRF pentru angajații care se vor ocupa de cei mai importanți invitați.

FRF a pregătit și harta exactă cu numele fiecărui club, astfel încât fiecare să știe unde îi e locul în sala de la Casa Fotbalului unde va avea loc votul.

harta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  18 Aprilie 2018, 06:39

asta e un lucru normal

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  17 Aprilie 2018, 21:43

E clar...spaga pentru UEFA ! gsp...penibili ca de obicei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează