FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Porumboiu, răspuns violent după stenogramele GSP: "Sunt lichele și libidinoși"

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 15:31

Adrian Porumboiu și Alexandru Krenek au reacționat după înregistrările publicate azi de Gazeta Sporturilor în care membrii CEx din staff-ul lui Burleanu aveau limbaj de maidan la adresa susținătorilor lui Lupescu. (Detalii aici)

Fost arbitrul internaţional şi finanţator la FC Vaslui, Adrian Porumboiu era deranjat de ceea ce a auzit pe înregistrările apărute pe GSP.ro. "Nu-mi vine să cred că Goga, pe care îl cunosc şi cu care am avut o relaţie bună, normală, a putut să vorbească aşa despre mine", a spus Porumboiu. 

Apoi a continuat, chiar amuzat în unele momente: "Câţi proşti m-au injurat pe mine, credeţi că mai conteaza libidinoşii astia?! Eu sunt obişnuit cu d-astea. Sunt supărat în sinea mea, dar asta îmi confirmă tot ce am trăit până acum, în fotbal. Dacă Goga, cu care mă cunoşteam de atâţia ani, a vorbit aşa despre mine, e o lichea! Eu îl consideram amic. Pe ceilalţi nici nu-i cunosc, nişte netrebnici, nişte libidinoşi! Ce au făcut ei în fotbal să poată să vorbească aşa? Nici n-am auzit de ei, dar ştiţi cum e, când se mai crapă un copac, ies de acolo insecte otrăvitoare. Asta sunt ei. Am înţeles că Dăscălescu a fost fotbalist, măcar el putea să fie să fie mai respectuos"

"Nu eram în echipa lui Lupescu, dar eram împotriva lui Burleanu" 

Adrian Porumboiu a infirmat varianta că ar fi urmat să facă parte din echipa lui Ionuţ Lupescu, dacă acesta ar fi câştigat alegerile. "Eu nu aveam nici o treabă. Nu eram în nici o tabără, dar eram împotriva lui Burleanu. (Râde). Din câte ştiu, Cristi Balaj urma să fie la Comisia de Arbitri. Ce să fac eu acolo? N-am avut nicio discuţie cu Lupescu pe tema asta. Dar chiar şi aşa, tot mă surprinde, Goga nu avea voie să vorbească în felul ăsta! Nu ştiu ce l-a împins, i-o fi luat Dumnezeu minţile! Şi în situaţia asta, nu nu pot să-l înţeleg şi să-i accept limbajul. Dar uite că, în momente d-astea mai delicate, vezi adevărata faţă a oamenilor! Ăilalţii, care nu mă cunosc, alifiile alea otrăyite, chiar nu mă deranjează". 

"Aştept scuze publice!"

Adrian Porumboiu nu era decis dacă îi va cere sau nu lămuriri lui Octavian Goga, vicepreşedintele FRF: "Dacă chiar a vorbit aşa despre mine, eu nu am ce să mai discut cu el, însemnă că e un gunoi! Chiar dacă le era teamă că nu iese Burleanu, ăsta era un motiv să spună asta?! Dacă îşi cere scuze public, e ok, că trebuie să ştim să iertăm. Aştept de la el scuzele de rigoare! La fel şi de la ceilalţi, adunătura aia! Dar ştiţi cum e, era troaca plină cu tot ce trebuia, normal că se simţeau obligaţi să guiţe şi ei!". 

Alexandru Krenek: "Acum am văzut şi eu cu ce fel de oameni am avut de-a face!"

Un alt fost membru în Comitetul Executiv, Alexandru Krenek, a reacţionat în urma stenogramelor de la întâlnirea din 17 aprilie, a echipei de la FRF care îl sprijinea pe Răzvan Burleanu.

"Am citit şi am şi ascultat discuţia depre mine. Era plină de beepuri! Sunt surprins şi dezamăgit de atitudinea foştilor mei colegi. Ce să mai spun? Ce să comentez? Nici nu merită! Îl consideram om serios pe Octavian Goga!

E adevărat, eram de partea lui Ionuţ Lupescu, dar aşa am crezut eu, era dreptul meu să aleg! N-am nici o explicaţie pentru ce am auzit acolo. Niciodată, cât timp am fost colegi în Comitetul Executiv, dar nici în afara acestei perioade, nu m-am certat cu nimeni, nu am avut dispute. I-am respectat şi credeam că mă respectă şi ei. Pe faţă aşa era, dar... ce să mai zic. Văd că ei doar mă înjură, dar nu zic nimic că aş fi făcut ceva, că sunt semne de intrebare asupra mea.

Da, optam pentru Lupescu, dar asta nu justifică atitunea lor. Erau disperaţi că nu iese Burleanu, că îşi pierd locurile în Comitetul Executiv. Eu nu am trăit niciodată din fotbal, făceam asta din pasiune, ca un hobby aproape, fiindcă îmi place fotbalul. Ei chiar trăiesc din fotbal, de aia erau aşa porniţi pe oricine care nu e cu ei. Am o experienţă de viaţă, nu mă mai surprinde nimic din ceea ce fac semenii mei. Ce să mai vorbim? Ce să mai clarificăm! Nu am ce să mai discut cu ei!. Acum am văzut şi eu cu ce oameni am lucrat şi am stat alături atâţia ani!", a declarat Alexandru Krenek.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
dudulici
dudulici  •  29 Aprilie 2018, 07:42

***Caracter murdar,a facut mult rau in viata lui.Era normal,pentru tot ce a "vindut" sa devina un bogatas!Banii tai murdari miros,porumboiule!Sa nu crezi ca nu exista o judecata mai mare decat asta pamanteasca pe care ai pacalit-o!Te ajung si pe tine blestemele celor pe care i-ai distrus!Nemernicule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2086200528284466
Nello Milano  •  28 Aprilie 2018, 23:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  28 Aprilie 2018, 21:31

Porumboiule , te-am sfătuit prietenește sa consulti un medic , ai facut treaba asta ? Nu trebuie neglijat !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close