FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

EXCLUSIV Prima declarație a lui Moți după ieșirea nervoasă de la finalul meciului cu Armenia: "La toate înjurăturile se folosea de asta"

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 14:48

După ce Maxim i-a înjurat pe fani după golul reușit în prelungiri cu Armenia (n.r 1-0) și Cosmin Moți a fost la un pas de o bătaie cu altul, fundașul lui Ludogoreț a reacționat prin intermediul GSP. Și-a cerut scuze, deși nu vede normală nici atitudinea suporterului. 

update 15:30

Ulterior, FRF a publicat un comunicat prin care ambii fotbaliști și-au cerut scuze suporterilor pentru comportamentul avut la meciul cu Armenia.

Maxim a afirmat că injuriile erau adresate unei singure persoane din tribune, care l-a înjurat încă de când era la încălzire, în timp ce Moți susține că a răspuns cu aceeași monedă unui spectator care l-a înjurat pentru trecutul dinamovist (vezi AICI comunicatul FRF).

Știrea inițială:

"Îmi cer scuze pentru ieșirea de la finalul meciului cu Armenia. Îmi pare rău pentru gestul respectiv. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să am o astfel de reacție. De obicei întorceam capul și îmi vedeam de treabă.

Acum însă individul respectiv a înjurat 10-15 minute în continuu, de tot ce-i venea la gură, iar la finalul fiecărei înjurături folosea expresia «de dinamovist». Omul respectiv n-avea nici o treabă cu echipa națională.

Era mai preocupat să jignească calitatea de fost dinamovist. Repet, îmi pare rău de ieșirea pe care am avut-o, pentru care îmi cer încă o dată scuze. Și vreau să transmit toată aprecierea mea pentru suporterii echipei naționale", a zis Moți pentru GSP.RO. 

FOTO Nervi după România - Armenia 1-0 » După Maxim, și Moți a avut o problemă cu fanii! Reacție vehementă: "Repede, foarte repede, să-și ceară scuze public"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (85)
iordache_andrei
iordache_andrei  •  03 Septembrie 2017, 00:15

Sărăcuțul maxim minim era tare supărat și s -a descătușat și începu a înjura de mămică el zicea la tot stadionul baga. Bravo minim băiat frumos eu aș vrea să nu te mai vad la Națională.Dupa ce ca sunteți vai mama voastră,tot voi sunteți supărați.

e.moti.on
e.moti.on  •  02 Septembrie 2017, 21:40
Postat de iosif_vs pe 02 Septembrie 2017, 17:13

Sunt niste ***, niste imitatii de fotbalisti. maxim a jucat 18 meciuri in 5 ani in Germania, iar muoți joaca la echipa unui sat din Bulgaria

da asa e , *** cealalata echipa sateasca de unul singur

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  02 Septembrie 2017, 18:56
Postat de samertx pe 02 Septembrie 2017, 18:34

Bea Pompiliu e șef, trece vama fără pașaport.

Atunci o sa-l intreb de split TVA si de ce o sa-si alimenteze șoferii mașina în Bulgaria ca să fenteze acciza:)) Că despre pilonul doi de pensii nu cred că vrea să declare nimic, aia-i creație dinamovista si trebuie confiscată:))

Vezi toate comentariile (85)
Comentează