FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDERLECHT - CELTIC 0-3

EXCLUSIV Primele impresii ale secundului lui Contra după ce a fost să-i vadă pe Stanciu și Chipciu: "Trebuie să țină cont de asta în relația cu selecționerul"

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 19:41

Secundul lui Cosmin Contra la echipa națională, Adrian Mihalcea, a fost aseară la partida dintre Anderlecht și Celtic, scor 0-3, pentru a-i urmări pe Nicolae Stanciu și Alex Chipciu. 

Primul a jucat mai bine de jumătate de oră, în timp ce al doilea a fost integralist. A explicat pentru GSP.RO ce le-a transmis acestora și cum a fost întâlnirea cu ei. 

"M-am întâlnit cu Chipciu și Stanciu după meci. Am stat puțin de vorbă, pentru că ei erau în programul echipei. Nu erau nici într-o dispoziție foarte bună după eșecul cu 3-0.

Le-am transmis din partea lui Cosmin câteva lucruri interne, chestiuni de organizare și profesionale. Câteva lucruri de care vor trebui să țină cont în relația cu Contra.

Stanciu mi s-a părut foarte pozitiv, e realist, știe la ce se așteaptă lumea de la el și are în continuare ambiția de a reuși.

Important e că Alex a jucat 90 de minute pentru că selecționerul își dorește să aibă la dispoziție fotbaliști care joacă la echipele de club", a zis Adrian Mihalcea pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:22

Am intrat in era dinamovista. Contra si Mihalcea, Lobont si in curand Mutu + altii ... Cred c-ar avea loc ca antrenor federal onorific si Mircea Lucescu.

anton40
anton40  •  28 Septembrie 2017, 23:47

Numai Stanciu este atent la ce spune Mihalcea ca a zis Contra.Chipciu bine face ca nu baga fitele dinamoviste in seama.Poate il baga si pe Lobont in poarta si la micul dejun.Stiti cine va veni la Nationala dupa doua trei meciuri ale lui Contra:Piturca.

demolarii
demolarii  •  28 Septembrie 2017, 21:53

Îl poate româniza pe Albin si Rivaldinho.....oricum tot fuga se numește modul în care a plecat de la Dinamo. Pe Lobonț l-a convocat, pe Mutu de ce nu?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează