FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Burleanu: "Nu mă tem de Lupescu, nu va lua alte voturi decât o parte dintre cele din Liga 1"

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 18:24

Răzvan Burleanu a oferit primele reacții după ce Ionuț Lupescu și-a anunțat oficial candidatura pentru șefia FRF. Alegerile au loc pe 18 aprilie. 

Azi, actualul președinte a fost la o întâlnire la Cheile Grădiștei, iar apoi a acceptat să vorbească despre ultimele noutăți legate de alegeri. Florin Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu sunt cei care își anunțaseră intenția de a candida.

Burleanu e convins că lista se va diminua, iar doi dintre principalii candidați, Cristi Balaj și Florin Prunea, vor intra în echipa lui Ionuț Lupescu. În schimb, pentru el n-are emoții, fiind sigur pe voturile pe care le are promise.

- Domnule Burleanu, cum vedeți candidatura lui Ionuț Lupescu?
- Mă așteptam. Nu pot să spun că sunt luat prin surprindere. Bănuiam din mai multe motive că va face această mutare. 

- Pleacă de la UEFA pentru a candida...
- Se pare că nu mai avea o poziție așa confortabilă și de mare viitor la UEFA. El acum este chief executive, nu este director. Ori el către acest post tindea.

- Vă este teamă? Cu ce va veni Lupescu în plus față de ceilalți candidați?
- Nu îmi e teamă. Un lucru important pe care îl va reuși este legat de faptul că nu va mai avea un alt contracandidat. Cei care își anunțaseră candidatura, Cristi Balaj sau Florin Prunea, se vor astfel uni în jurul lui. 

- Totuși, nu sunteți nici măcar îngrijorat? 
- Nu, pentru că reacțiile din teritoriu sunt favorabile. Cei de la Liga a 3-a sunt hotărâți să mă susțină. Nu am emoții în privința asta. Percepția publică emoțională întreținută de presă sau canalele media este diferită față de cea din teritoriu asupra lucrurilor făcute de noi. Voi vorbi mai mult atunci când domnul Lupescu își va alege echipa.

- Cine credeți că vor fi cei care nu vă vor vota? 
- Probabil o parte vor fi de la Liga 1. Atenție, nu toți! Dar cei mai mulți vor fi probabil din Liga 1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
259929741160038
Dorin Corso Marinescu  •  12 Februarie 2018, 10:11

Păi nu în liga 1 sânt cei mai valoroși fotbaliști cu echipe în cupele europene ,nu din liga1 se aleg cei mai buni pentru echipa națională,nu din liga1 se pleacă peste hotare? Auzi cică nu îl votează președinții de la liga 1. Dar cine te votează burlene cei de la țaranoaia pe care îi manipulezi cu prețul unei măsline? Mai lasă și pe alții mult mai avizați decât tine.Pai mă nene burlene dacă nici Ionuț Lupescu nu are cunoștințe despre fotbal , fost international ,a mai lucrat în cadrul FRF de unde a promovat la UEFA unde a lucrat până în prezent tu ce șanse ai băi burlene? Auzi " pe mine mă votează cei de la liga a 3- a.Pai du-te nene și conduce fotbalul la liga a3-a.

1676739039261473
Iosif Boncu  •  11 Februarie 2018, 21:12

Nu sunt fan Burleanu dar mai bine să rămână în continuare decît să revină Mircea Sandu,Dragomir, Prunea, Tomescu,Bălan,Popescu înseamnă că revenim de unde abia am scăpat.

catalynn2
catalynn2  •  11 Februarie 2018, 21:02

Lui ar trebui sa ii fie frica de foștii ... colegi :-))) Nu de alta dar nu degeaba l-au chemat la Sectia 9 saptamana trecută, e clar ca i se pregătește ceva! Gica Popescu știe cel mai bine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează