FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALĂ

EXCLUSIV Probleme în Turcia » Ce se întîmplă cu amicalul de azi al selecționatei divizionare a României

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 12:21

Selecționata divizionară a României se află în cantonament în Turcia, acolo unde va sta pînă pe 6 februarie.

Astăzi, echipa conduă de Anghel Iordănescu are programat primul amical din stagiul de pregătire, de la ora 19:00, cu georgienii de la Torpedo Kutaisi.

Naționala a avut unele probleme în organizarea meciului. Oficialii "tricolorilor" au inspectat stadionul din complexul Gloria Sports Arena și au constatat că nu este suficient de bun pentru ceea ce vor ei, astfel că vor muta meciul pe terenul de la hotelul Maxx Royal, acolo unde este cazată prima reprezentativă.

Meciul România - Torpedo Kutaisi va începe la ora 19:00 și va fi în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

La complexul Gloria Sports Arena, Steaua a jucat două partide amicale, iar oficialii roș-albaștrilor susțin că gazonul este într-o stare foarte bună.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  30 Ianuarie 2016, 17:15

Întrebarea care frământă lumea fotbalistica din Romania:care este mai importanta?Naționala....românească sau...,,naționala,,...ciobăneasca?

walhalla
walhalla  •  30 Ianuarie 2016, 15:43

Orice "tarla" e buna pentru doua echipe de parpaditi.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  30 Ianuarie 2016, 14:51

Trebuie sa ne asiguram ca terenul nu ne va pune probleme. Noi avem o echipa foarte tehnica si trebuie sa castigam acest meci deosebit de dificil cu aceasta echipa valoroasa si puternica. La ce jucatori a convocat Nea Puiu...fereasca D-zeu.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close