FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Pușcaș în locul lui Mircea Sandu! Burleanu a luat primele măsuri împotriva posibilului contracandidat la șefia FRF

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 18:40

Marcel Pușcaș, fostul membru fără drept de vot în Comisia Tehnică a FRF, se află în aceste zile în concediu medical, dar când se va întoarce la muncă nu va mai avea același birou.

Din biroul pe care-l avea la etajul 2 al clădirii principale a Federației, fostul fotbalist de la Steaua și Rapid a fost mutat exact în fostul birou al lui Mircea Sandu, în sediul mic al FRF, fără ca Pușcaș să fie prezent la acțiunea de mutare.

Decizia actuală a Federației vine în urma zvonurilor din ultima vreme conform cărora Pușcaș ar dori să candideze la șefia FRF. De altfel, Pușcaș a candidat la președinția Federației și în martie 2014, când a câștigat Burleanu.

Astfel, Burleanu încearcă să-l "retrogradeze" într-un fel. Mai mult, împotriva lui Pușcaș s-a deschis o procedură disciplinară pentru declarațiile din ultima vreme care au vizat Federația, dar și fostul selecționer Christoph Daum.

Marcel Pușcaș n-a putut fi contactat pentru a comenta situația actuală.

Citește și: Marcel Pușcaș se pronunță pe tema selecționerului: "Comisia Tehnică nu are astfel de atribuții"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sasha8777
sasha8777  •  24 Octombrie 2017, 10:58

Ce se razbuna strambul ala de Burleanu, se vede la ce se pricepe cel mai mult *** "om" . Numit politic in functie umileste pe toti care ii sunt impotriva, este un fel de coarda politica care nu are treaba cu fotbalul. Fotbalul ii este paralel acestui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează