FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Reacție dură după întâlnirea avută de Răzvan Burleanu înainte de alegeri: "E trafic de influență! Trebuie informate FIFA, UEFA și MTS"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2018 16:02

Gazeta Sporturilor a publicat zi discuții de la întâlnirea secretă, cu 2 zile înainte de alegeri, în care s-a pus la cale realegerea lui Răzvan Burleanu la FRF.

Florin Prunea, un susținător al lui Ionuț Lupescu, l-a atacat pe Răzvan Burleanu și a cerut intervenția autorităților.

"Trebuie informate FIFA, UEFA și MTS despre felul în care Burleanu și ai lui au câștigat alegerile! Toți cei din Comitetul Executiv au lucrat pentru Burleanu. Au făcut-o deși probabil au fost trimiși acolo inclusiv de votanții lui Lupescu sau Pușcaș.

Probabil că în zilele viitoare vor apărea și lucruri mai grave despre campania lui Burleanu. Normal ar fi ca toți să plece, și președintele, și toți membrii din Comitetul Executiv care au lucrat pentru el!

Aici pare și puțin trafic de influență. Autoritățile trebuie să intervină!", a declarat Florin Prunea pentru GSP.RO.

Citește și: Reacția lui Răzvan Burleanu despre întâlnirea avută înainte de alegeri: "Nu e nimic ilegal! Vorbim de management electoral"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  23 Aprilie 2018, 18:50
Postat de flo_pav33 pe 23 Aprilie 2018, 17:24

dacă era suspendat din funcția publică și făcea campanie pe banii lui nu era nici-o problemă...așa , a folosit resursele statului pentru campania lui...a ce vi se pare că sună....cred ca abuzul nu poate fi mai bine explicat

Resursele statului? :))) Confunzi FRF cu CSA.

silver13
silver13  •  23 Aprilie 2018, 17:43

Ce sa faci si cu gângavul de lupescu care a invațat sa articuleze cuvintele la 40 de ani

eugeniustin
eugeniustin  •  23 Aprilie 2018, 17:37

Prunea e somer, la fel ca lupescu )))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează