FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Selecționata lui Contra debutează cu noul logo la meciul cu Turcia, dar restul naționalelor nu îl pot folosi încă! Care este motivul + când se va face schimbarea

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 15:31

Federația Română de Fotbal a prezentat săptămâna trecută noul logo al naționalei României și noul echipament.

Naționala antrenată de Cosmin Contra va folosi acest echipament și logo-ul la meciurile amicale cu Turcia, 9 noiembrie, și Olanda, 14 noiembrie, dar restul naționalelor vor mai avea de așteptat.

Potrivit surselor GSP.RO, UEFA va aproba noul logo și noul echipament începând cu 2018, pentru naționala sub 21 de ani, naționala de fotbal feminin și naționalele de junior.  Acesta naționale sunt angrenate, în prezent, într-o campanie de calificare, iar forul european permite schimbarea logoului și a echipamentului doar în perioadele în care nu sunt preliminarii.

Noul logo al naționalei simbolizează regiunile istorice ale României: Muntenia, Oltenia, Transilvania, Moldova şi Dobrogea. Alegerea noii sigle nu este explicată de FRF, fiind una aniversară pentru celebrarea centenarului Marii Uniri, care va fi anul viitor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
arsenie_b
arsenie_b  •  07 Noiembrie 2017, 17:56

In sfarsit un logo decent, nu cercul ala penibil cu o minge in mijloc, de pe vremea lui sandu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează