FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURNEU CIPRU

EXCLUSIV / Stuttgart nu vrea să-i dea drumul lui Marica la lot!

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 01:43

Primul cantonament al "naţionalei" în 2011, primele probleme: Stuttgart îi forţează mîna lui Ciprian Marica, împiedicîndu-l să se alăture "tricolorilor" la convocarea pentru turneul României din Cipru!

Jucătorul nu a fost convocat de antrenorul Bruno Labbadia pentru partida din Bundesliga cu Monchengladbach, programată mîine seara, o înfruntare crucială pentru zona retrogradării, între ocupantele ultimelor două poziţii.

"Samuraiul", prins la mijloc între club şi echipa naţională

Din acest motiv, Marica, aşteptat abia luni în Cipru, ar fi vrut să plece mai devreme, dar s-a trezit blocat de oficiali, care i-au interzis să meargă la "naţională". Iar nemţii i-ar fi pus în vedere atacantului că se aşteptau din partea lui să refuze convocarea la lot pentru a-şi ajuta echipa de club, aflată într-o situaţie critică în campionat.


Selecţionerul Răzvan Lucescu mizează însă pe prezenţa lui Marica în Cipru cu 48 de ore înainte de întîlnirea cu Cipru sau Suedia, de pe 9 februarie, dată oficială în calendarul UEFA. Surse federale au recunoscut însă că Stuttgart presează inclusiv la nivelul FRF pentru a nu-i da drumul fotbalistului, nici măcar pentru ultima parte a turneului României.

Vezi AICI ce a declarat Ciprian Marica despre problemele sale la Stuttgart!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mateiserban
mateiserban  •  04 Februarie 2011, 21:31

#ciocaneanu cum poti sa-l dai exemplu de nationala pe liviu ganea? astept sa vad cum se va face de ras la meci. nu face pressing, recuperari, nu alearga, doar 3 pasi la stanga si 3 la dreapta. asta e cea mai distrusa selectie din istoria nationalei

ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Februarie 2011, 20:05

A fost accidentat si nu a facut pregatirea de iarna, care si asa e scurta la nemti. Daca nu e in lot la svabi, inseamna ca inca nu e fit si sa-l lasi la nationala cu riscul unei alte accidentari, mult mai grave, n-ar face-o nici un club profesionist! Cu Ganea si Alexe n-ar mai fi nevoie de nici-un Marica.

eagleye
eagleye  •  04 Februarie 2011, 19:26

Cand da marica goluri?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează