FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Superamical pentru naționala României » Totul ține de LPF și de cluburile din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 17:50

Sursele GSP.ro au dezvăluit că Anglia a făcut Federației Române de Fotbal o propunere pentru o partidă amicală cu naționala României.

Perioada în care englezii sunt dispuși să joace cu noi este 22-25 mai, însă atunci naționala României va fi în cantonamentul din Italia, dinaintea Campionatului European.

Federația engleză n-a pus nicio condiție, ba mai mult a spus că e dispusă să joace amicalul pe orice teren.

FRF trebuie să răspundă cât mai repede solicitării, însă problema este că sezonul în România se va încheia pe 14 mai (ziua în care se va juca finala Cupei). Așadar, LPF și cluburile din Liga 1 trebuie să ajungă la o înțelegere pentru a comprima finalul sezonului, în așa fel încât 7 mai să fie ultima zi din anul competițional 2015-2016.

Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, atunci cantonamentul naționalei din Italia va fi între 16 și 30 mai, iar meciul amical cu Anglia se va integra perfect.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
blatistu49
blatistu49  •  04 Martie 2016, 21:31

minciuni gsp iste

blatistu49
blatistu49  •  04 Martie 2016, 21:24

o alta minciuna fcsp gsp ista engleziii au de mult programul stabilit GSP e un site de dezinformare becaliota poate il vor englezii pe CHIRICHES

bogat
bogat  •  04 Martie 2016, 20:54

Un articol aiuristic. Care e problema daca sezonul in formatul actual se incheie pe 14 mai iar Anglia vrea sa joace cu noi intre 22-25 mai cand oricum Nationala va fi in pregatiri? De ce trebuie incheiat sezonul mai devreme? Poate din alte motive independente de acest amical? era mai bine sa cereti explicatii suplimentare la LPF si FRF daca nu ati inteles motivul. Desi banuiesc ca FRF ar vrea sa se incheie sezonul mai devreme in orice caz pentru a da o mica vacanta selectionabililor inainte de cantonamentul Nationalei. Caz in care amicalul cu Angila nu este nicidecum conditionat de aceasta problema, perioada propusa este pe cand Nationala oricum va fi in pregatiri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează