FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU EXCLUSIV

EXCLUSIV Tamaș îl atacă pe selecționerul Christoph Daum: "Probabil c-o să mai fiu chemat la națională după ce mă las!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 09:24

Gabriel Tamaș a decis să vorbească pentru cititorii Gazetei Sporturilor, acesta fiind singurul interviu pe care el l-a dat pentru presa din România în ultimele două luni.

"Multă vreme pur și simplu n-am vrut să vorbesc. Acum, însă, am hotărât că e momentul să o fac", spune fundașul central.

- Ai 33 de ani, crezi că mai ai vreo șansă să fii convocat la echipa națională?
- Nu știu, chiar nu știu. De națională nu prea am vrut să vorbesc, dar îmi amintesc că cei din țară m-au votat doi ani la rând ca fiind cel mai bun fundaș central! Dacă atunci nu am fost chemat la națională, ce să mai comentez acum?! Probabil că o să fiu chemat atunci când nu o să mai joc!

- Ai fost supărat pe Daum?
- Nu neapărat pe selecționer, dar nervos am fost! Consider că era normal să-mi doresc să fiu chemat la națională, să-mi ajut țara să meargă la Mondiale. Dar probabil că sunt jucători care, după criteriile staff-ului, sau cine-o face convocările, sunt mai buni decât mine în momentul de față. Cred că meritam să fiu acolo, să mă vadă ce fac pe teren, nu să mă vadă la televizor sau pe unde m-a văzut pe mine domnul Daum.

- Ce părere ai despre Daum, la un an de la numirea pe banca primei reprezentative?
- Nu prea vreau să mă bag în astfel de probleme. E treaba Federației, cei de acolo știu cel mai bine ce au de făcut. Eu sunt un simplu jucător care vrea să-și facă treaba cât mai bine, iar dacă mă ajută Dumnezeu să fiu chemat din nou, o să vin cu plăcere.

- Pintilii spunea că dacă ar fi selecționer nu s-ar mai convoca la acțiunile naționalei, ar lăsa locul celor mai tineri.
Cred că glumește! E unul dintre cei mai buni fotbaliști, care a crescut enorm în ultimii ani. Nu cred că România are un închizător mai bun decât el în acest moment.

Citește interviul integral în Gazeta Sporturilor de astăzi! Nu rata ziarul la chioșcuri sau downloadează-l de pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde este urcat zilnic!

"Am licența B luată în Anglia, dar nu cred că o să mă fac antrenor după ce mă las de fotbal. Oricum e prea devreme să mă gândesc la asta. Oricum, cred că voi lucra într-un club, nu pot să renunț așa ușor la fotbal după atâția ani"
Gabriel Tamaș, fundaș Hapoel Haifa

65 de selecțiiare Tamaș la echipa națională. A marcat 3 goluri. Ultima convocare, cu Irlanda de Nord, în 2015, când a intrat pe teren în minutul 90

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mioriticul
mioriticul  •  12 Iulie 2017, 21:11

Sa-nervat Tamas si-a strigat: Numai vin!

onduku
onduku  •  12 Iulie 2017, 13:10
Postat de brandremist pe 12 Iulie 2017, 12:58

Tu mai lipseai acolo să faci penaltiuri! Nu ne ajung aiuriții de Săpunaru & Chiricheș & Toșca!

Chiriches e foarte bun, Sapunaru, Tosca si Tamas nu sunt nici macar de nationala.

brandremist
brandremist  •  12 Iulie 2017, 12:58

Tu mai lipseai acolo să faci penaltiuri! Nu ne ajung aiuriții de Săpunaru & Chiricheș & Toșca!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează