FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Torje despre criticile la adresa naționalei: "Ai văzut vreodată un meci al Italiei comentat de italieni? Tot timpul jucătorii sînt lăudați și apreciați!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 01:00

Gazeta a fost în Turcia, la Ankara, pentru a discuta cu internaționalul român de la Osmanlispor, Gabriel Torje.

Mijlocașul de 26 de ani a abordat mai multe subiecte interesante, printre care și criticile primite de prima reprezentativă, în ciuda calificării la turneul final din vară.

- De ce crezi că au apărut aceste critici la adresa voastră?
- Sîntem o țară cu multe probleme și oamenii au multe greutăți, poate acesta e un motiv. Eu am acceptat tot timpul criticile, dar să vină cînd trebuie și de la cine trebuie. Nu mi se pare normal să fim criticați de oameni care nu au făcut două ore de sport în viața lor sau să fim călcați în picioare de presă chiar și atunci cînd nu pierdem nici un meci.

- Nu doar presa sau fanii v-au criticat, ci și oameni din fotbal.
- Fiecare are părerea lui, dar nu am auzit mulți oameni implicați în fenomen să ne critice așa cum o face presa. Ai văzut vreodată un meci al Italiei comentat de italieni? Nu o să auzi o critică, tot timpul jucătorii sînt lăudați și apreciați. Și Italia nu poți spune că face spectacol tot timpul.

Din ediția tipărită de azi și din cea digitală puteți afla cum arată o zi normală pentru Gabi Torje, ce planuri are pentru EURO 2016 și cum evaluază cariera sa de pînă acum, într-un interviu amplu, pe 4 pagini, cu Gabi Torje, ilustrat cu imagini inedite!

Alte subiecte exclusiv print:

 ✓Strategie fără precedent a Stelei sub comanda lui Becali: vîrstă mai mare, risc mai mic!
 ✓Interviu cu Zoubir: "Să arătăm din ce material sîntem!"
 ✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
eugeniustin
eugeniustin  •  19 Ianuarie 2016, 09:58

De unde stie el ce spun oamenii in italia, ca la cat a stat el pe acolo sigur nu a apucat sa prinda nimic?

eugeniustin
eugeniustin  •  19 Ianuarie 2016, 09:55

Torje, imi amintesc de el doar pentru acele 2 lumanari de senzatie din meciul cu feroe.cat tupeu sa ai sa spui ca nu are dreptul unul care nu a facut sport sa critice sportivi?! Pai spectatorul face comparatie intre fotbal si ce minti tu ca faci pt o paine, intre fotbalisti si ce minti tu ca esti, diferentele fiind mari, apar intrebarile fara de raspuns, frustrarea si injuratura pe care o meriti, netrebnicule!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  19 Ianuarie 2016, 09:45

Șmechere,nu vrei cumva ca atunci când voi sunteți...,,varza,, și pierdeți ca fraierii ,noi sa ne facem autocritica pentru ca v-am...demoralizat???E o ,,calitate,, sa dai cu stangu-n dreptul,nu-i asa?Ai avut curiozitatea sa vezi și tu un meci al naționalei din anii '70,sa VEZI dăruire,seriozitate și...PROFESIONALISM?Tu ca...,,profesionist,, de...carton!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează