FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Un oficial FRF explică haosul din fotbalul românesc: "Eu am curaj să o spun: suntem vai mama noastră!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 01:00

Articolul publicat ieri de Gazeta Sporturilor, “FRF, excelenţa de pe locul 8”, în care se prezenta modul lamentabil în care s-au prezentat în Liga Elitelor cele două centre, înfiinţate de administraţia Burleanu la Tg. Mureș și Timișoara, l-a determinat pe Marcel Pușcaș, directorul de dezvoltare regională al Federaţiei Române de Fotbal, să reacţioneze. Și să sune în redacţia Gazetei.

“Bună ziua, Marcel Pușcaș sunt, e spaţiu și pentru punctul meu de vedere? Putem să stăm de vorbă 5 minute?”. A urmat un dialog de aproape o jumătate de oră, în care oficialul FRF prezintă argumentele sale în favoarea Centrelor de Excelenţă.

"Aș fi înţeles să ne bată Anglia și să ne elimine. Da, domnule, Anglia e Anglia, dar Albania? Eu am curaj să o spun: suntem vai mama noastră! Hai să privim repede în jur, în fotbalul românesc. 8 falimente, insolvenţe în Liga 1, în Divizia B nu se știe câte echipe vor fi, ce competiţii propunem noi?

La juniori, majoritatea cluburilor trăiesc din banii părinţilor, care în schimbul sumelor nici chitanţe nu primesc, dar apoi vin și spun “Al meu trebuie să joace pentru că am dat atât!”. Vedeţi, apariţia Centrelor cam asta și-a propus să facă, un pic de condiţii decente pentru copii. Doar așa putem salva ceva din fotbalul românesc dacă în 24-25 de ani nu s-a făcut nimic la acest nivel", spune Pușcaș pentru GSP.

Interviu integral poate fi citit în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Suntem și noi primii la ceva! Cum s-a remarcat naționala în scurtul drum la EURO
✓"Când ei vorbesc, ceilalţi își iau notiţe!" » Portretul ultimelor două achiziţii, Achim și Aganovici, realizat de oamenii cu care au lucrat
✓Dan Nistor și-a pierdut speranţa, dar refuză să creadă că gorjeni vor sucomba: "Scapă cine poate, dacă mai poate!"
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
plischi
plischi  •  26 Iunie 2016, 09:36

...si spunand ca "suntem vai mama noastra", a explicat haosul din fotbalul nostru?!

borat101
borat101  •  25 Iunie 2016, 21:22

Toti sunteti niste HOTI! Ati nenorocit fotbalul Romanesc. Toate cluburile de fotbal din Romania, sunt pline de hoti care sunt mana in mana cu interlopii si casele de pariuri. fam becali este exemplu classic.

borat101
borat101  •  25 Iunie 2016, 21:19

Ce simpatic cum se arunca cu noroi in unii si altii, cum se arata cu degetul la altii, etc. ***... Romania aia numai ***i si narcisisti este plina. Dar cine a lasat numai "investitori" de carton, de a spala bani, etc.. Cand vrea sa se bage investitori seriosi chiar si din OCCIDENT, instant fuge de fotbalul Romanesc. DE CE? Din cauza voastra de k..ok..alari de *** ce sunteti... de mafie ordinara!!! TOTI SUNTETI DE VINA, ATI DISTRUS FOTBALUL Romanesc!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează