FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

EXCLUSIV Variantă-șoc de interimat, în cazul în care Burleanu reușește să scape de Daum!

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2017 09:13

Federația are o soluție internă pentru situația în care va reuși să scape de Daum înaintea finalului preliminariilor: director tehnic, Mihai Stoichiță are 63 de ani și n-a mai antrenat din 2015!

Campania pentru Mondialul din Rusia e deja compromisă, nici unui viitor selecționer nu i s-ar putea pretinde calificarea sau măcar barajul. Dacă va reuși să rupă contractul cu Daum înainte să dispute și următoarele patru etape, Federația are pregătită o soluție din interior pentru ultima parte a preliminariilor: Mihai Stoichiță.

Nea Mihai e director tehnic acum, responsabil cu loturile de juniori. A fost angajat de curând în acel post, în februarie anul acesta, și recrutarea lui pentru un job mai degrabă administrativ decât tehnic, în ciuda denumirii, a surprins, întrucât Stoichiță ocupase doar postul de antrenor de la începutul anilor '90 până în 2015, când a plecat de la Petrolul.


El e interimarul pe care-l pregătește Federația pentru sfârșitul preliminariilor, susțin surse de la Casa Fotbalului, în cazul în care va fi nevoie de un interimat, bineînțeles, pentru că acordul cu Daum e valabil până la finalul campaniei. Ar fi nevoie ca germanul să renunțe de bunăvoie sau să accepte o negociere în urma căreia să primească despăgubiri, mai mici decât suma pe care el și asistenții lui trebuie s-o primească potrivit documentelor pe care le-au semnat cu Federația.


Stoichiță are o experiență uriașă, dar nu a mai obținut de multă vreme performanțe importante. După un start promițător în meserie, la Steaua, și-a construit o carieră de globe-trotter: Panama, Tiraspol, Kuweit, Armenia, Ankara, Limassol sunt câteva locuri în care a mers să antreneze.


A mai bifat mandate la Steaua în 2009 și în 2012, când a fost contestat de suporterii roș-albaștri, care-i reproșau obediența cu care executa ordinele lui Becali. Scena cea mai caraghioasă a avut loc la o partidă din Giulești, când Stoichiță discuta la telefon chiar de pe bancă, în timpul meciului. S-a bănuit că-i răspundea direct lui Gigi, ca să primească indicații de la patron.

50%dintre cei 10.000 de cititori care au votat la un sondaj pe gsp.ro l-au indicat pe Mircea Lucescu potrivit pentru a fi noul selecţioner, următorii în preferinţe fiind Olăroiu 16%, Hagi 11%, Contra 9% şi Piţurcă 5%

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  20 Iunie 2017, 15:20

Nea Mihai? Mor! E cel mai baiat bun!! E fratele meu! A antrenat in Rukania, in Dan Armeanca, s-a batut cu crocodilul Lacoste, mor! In 4-5 ani Romania se va bate la titlul mondial cu Fidji si Samoa, suporterii vor sufla la greu in vuvuzele si vor zdrangani ,,Desteapta-te polinezianule" la ukulele :D Dar cum s-a ajuns la nea Mihai cand Arthur de la Ceptura e liber de contract, dupa ce si-a daramat casa ca sa-si faca discoteca? Imbarligate sunt caile FRF, fratioare! :D

titiduru22
titiduru22  •  12 Iunie 2017, 20:33
Postat de Αλεξ Ματθαιος pe 12 Iunie 2017, 19:08

Vrem varianta când ROMANIA si Daum SCAPA de domnisoru Burlanu. Il vreți pe acest instrument politic ca să facă jocuri mizerabile, sau doriți un fotbal de valoare, demn, condus de Hagi, Popescu, Lupescu?

Deci mai pe scurt sa aducem inapoi dinastia machedonilor !!!

1209311455847465
Αλεξ Ματθαιος  •  12 Iunie 2017, 19:08

Vrem varianta când ROMANIA si Daum SCAPA de domnisoru Burlanu. Il vreți pe acest instrument politic ca să facă jocuri mizerabile, sau doriți un fotbal de valoare, demn, condus de Hagi, Popescu, Lupescu?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează