FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Zile decisive în lupta pentru șefia FRF! Generația de Aur se reunește în weekend și ar putea avea un candidat surpriză împotriva lui Burleanu

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 12:27

Surse autorizate din preajma Generaţiei de Aur susţin că este posibil ca, după întâlnirea din acest week-end, Ionuț Lupescu să se decidă să candideze la șefia federaţiei, pe 18 aprilie.

Mai sunt trei luni până la alegerile FRF și deocamdată doar trei persoane au anunţat deschis că vor candida pe 18 martie împotriva actualului președinte, Răzvan Burleanu. Este vorba despre Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Întârzie însă anunţul oficial din partea Grupului de candidatură al Generaţiei de aur, chiar dacă Florin Prunea are cele mai mari șanse de a fi reprezentantul acestuia. Surse autorizate din anturajul lui Ionuţ Lupescu susţin că el n-ar fi încă hotărât să intre în această confruntare, chiar dacă e așteptat de cei din Generaţia de aur. Actualul director al Comisiei Tehnice UEFA vine însă în acest week-end în România și va avea o întâlnire cu foștii colegi.

Depinde și de UEFA

“Nu va fi o simplă revedere, doar așa, la o masă sau pentru un meci caritabil, cum s-a mai întâmplat în ultima vreme. Va fi o întâlnire seriosă, unde se va discuta problema candidaturii sale. Din ultimele semnale, se pare că Lupescu se interesează în ce condiţii ar putea să îmbine, pe timpul campaniei electorale, activitatea la UEFA cu o eventuală candidatură la FRF. Depinde foarte mult și care va fi răspunsul pe care îl va primi din partea celor de la forul continental. Sunt șanse destul de mari ca el să fie totuși convins să candideze. Extrem de importante vor fi și semnalele din teritoriu, de la alegători, pe care le au foștii săi coechipieri”, susţin surse apropiate Generaţiei de aur.

În cazul în care Lupescu va rămâne doar alături de respectivul grup, dar nu va candida, ar urma ca, în scurt timp, Prunea să-și anunţe oficial intrarea în lupta cu Burleanu. Cei doi sunt deja, de mai mult timp, într-un război deschis al declaraţiilor.

”Și noi suntem în campanie, normal. Mai avem mult de alergat, dar semnalele din partea alegătorilor ne fac să fim foarte încrezători! Nu știu ce va decide Ionuț. Mai e timp pentru depunerea candidaturilor oficiale” Florin Prunea, fost internaţional

“Eu am mai spus că dacă Ionuț Lupescu își va anunța candidatura la alegerile FRF, eu l-aș susține necondiționat”Cristi Balaj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 13:01

Generatia de aur -Epoca de aur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează