FOTBAL  »  NATIONALA  »  PERFORMANȚĂ

FCSB este în prim-plan după o lungă perioadă și doar Viitorul ține pasul cu echipa lui Dică

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 00:01

După o lungă perioadă în care a avut puţini jucători selecţionaţi, FCSB revine în prim-plan şi conduce topul primelor trei naţionale, alături de Viitorul, cu câte 10 fotbalişti convocaţi.

Steaua revine la filosofia pe care a avut-o în urmă cu câţiva ani. Aceea de a avea foarte mulţi jucători români care să formeze scheletul echipei naţionale.

În următoarele două săptămâni au acţiuni importante primele 3 reprezentative ale României: cea de seniori joacă amicale de lux, cu Turcia şi Olanda, "tineretul" are două partide cruciale în campania pentru Euro 2019, cu Portugalia şi Ţara Galilor, iar puştii de la sub 19 ani au turneul de calificare, în care vor întâlni Grecia, Rusia şi Gibraltar.

Doar Hagi ţine pasul cu Steaua

Singurul club care mai dă aşa mulţi fotbalişti la loturile naţionale este Viitorul, tot 10.

Materialul integral poate fi citit în ediția tipărită de astăzi sau online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN ZIAR

Convocarea lui Alibec a împărţit lumea fotbalului » Cine îl susține și cine e împotriva acestei decizii, considerând-o "o mutare propagandistică"

Mircea Lucescu vorbește despre partida România - Turcia, îl încurajează pe Contra și laudă doi jucători: ”Chipciu și Stanciu sunt peste tot ce are Anderlecht”

10 întrebări adresate de oamenii din fotbalul românesc, inclusiv doi jucători convocați la lot, pentru Contra 

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
mosvasile
mosvasile  •  07 Noiembrie 2017, 10:54

Ce e ai ba,cu d-alde Viitorul !Baga si tu d-alea cu Bracelona,cu City,nu cu Viitorul!Vezi c-o ***, se supara cu MM!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  07 Noiembrie 2017, 09:08

Este ciudat că această revenire are la bază schimbarea selecționerului Daum , și mai puțin valoarea jucătorilor. A Iordănescu, selecționerul care l-a precedat pe Daum i-a convocat pe Chipciu și Stanciu deși erau ieșiți din forma, scopul fiind vânzarea de către club....oare de ce a convocat Contra jucători că Hanca și Alibec? Istoria ( eroarea umană) se repeta...

blatistu49
blatistu49  •  07 Noiembrie 2017, 08:58

ok

Vezi toate comentariile (30)
Comentează