FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Firma finului lui Reghe, care a organizat cantonamentul selecționatei divizionare, va fi amendată: "Trebuia să jucăm cu două naționale!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 21:23

Antrenorul secund al naționalei, Daniel Isăilă, a anunțat că firma care a organizat cantonamentul selecționatei divizionare va fi amendată pentru că nu a respectat contractul. 

"Nu a fost cantonamentul pe care ni l-am dorit. Ne-am dorit cu totul și cu totul altul. În Spania aveam 3 amicale cu naționale, jucam cu Andorra, Egipt și Maroc.

A venit oportunitatea astea să mergem acolo și am făcut un contract cu o firmă. Ne-a asigurat că vom juca minimum două jocuri amicale cu naționale.

Din ce am înțeles, firma care ne-a făcut cantonamentul va plăti foarte scump. Va fi sancționată dur pentru că nu a respectat contractul.

Luxemburg a renunțat să mai joace cu noi după primul amical al nostru, cu Torpedo Kutaisi. Aveau mulți jucători tineri", a zis Daniel Isăilă, secund la echipa națională, la DigiSport.

...despre steliști și meciurile care s-au jucat: "Nu cred că jucătorii Stelei au vreo vină. Dorința noastră a fost să fie echipa națională a României. Erau trimise datele jocurilor către UEFA și FIFA ca să se contabilizeze pentru echipa națională"

Citește și: Șușa FRF din Antalya a fost organizată de finul lui Reghecampf, suspectat în trecut de implicare în amicale trucate » Burleanu: ”Ne-a fost recomandat de Steaua”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Februarie 2016, 10:33

Cat timp va conduce frf burleanu , va fi avantajata fcsb a spus ca el tine cu aceasta echipa.

1745flo
1745flo  •  09 Februarie 2016, 09:06
Postat de bianconerri pe 08 Februarie 2016, 23:24

Noroc că v-a răzbunat Reghe cu Trencin și Ludogorets, altfel, cine știe, căpătați vreun complex Rosenborg, doamne-ferește. Aalborg nu-i cumva echipă de pescari? Sau pescăruși? Dar Rio Ave e de papagali?

Papagalii sunt chiar ei, nu altii!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  09 Februarie 2016, 08:14

vai,vai,am ratat amicalul cu puternica selectionata a Andorrei !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează