FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Flavius Stoican e entuziast de posibila venire a lui Mircea Lucescu la naţională: "Experienţă cît toate variantele la un loc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:00

Flavius Stoican, 37 ani, a lucrat cu Mircea Lucescu pe vremea în care evolua pentru Şahtior şi consideră venirea lui Il Luce la cîrma "naţionalei" drept cea mai bună variantă pe care o poate alege FRF.

"Numai faptul că atunci cînd auzi de Mircea Lucescu ai numai cuvinte de laudă şi gîndul te duce spre performanţă e un motiv pentru care ar fi potrivit la echipă. Am avut ocazia să lucrăm împreună şi ştiu foarte bine ce fel de tehnician este şi cît de util poate fi pentru «tricolori». A acumulat atîta experienţă cît toate celelalte variante la un loc. Ce am învăţat de la el e că lucrurile mărunte fac diferenţa. Lucescu era atent la toate detaliile, de la nivelul ierbii pînă la felul în care bate vîntul. Încerc să fac şi eu la fel, reperele mărunte îţi spun cum trebuie pregătită o partidă. De un astfel de tehnician are nevoie România", a declarat antrenorul "cîinilor" pentru Gazeta Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 22:08

are dreptate ploican!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează