FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Florin Andone și-a ales idolii copilăriei » Cu ce fost fotbalist român și-ar dori să dea mâna + Cum a ajuns pentru prima dată la națională

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 19:12

Florin Andone (23 de ani), vârful lui Deportivo La Coruna, a dezvăluit care i-au fost idolii copilăriei în materie de atacanți.

"Mi-a plăcut foarte mult Andrei Șevcenko pe vremea când era la AC Milan. Mereu căutam pe YouTube să văd cum joacă. Mi-a plăcut foarte mult. Când eram mic îl admiram și pe Adi Mutu. Din punctul meu de vedere e cel mai bun atacant din istoria României. Mi-aș fi dorit să fiu coleg cu el la națională. Mi-ar plăcea să-l cunosc", a declarat Florin Andone la Dolcesport.

Andone a ajuns pentru prima dată la naționala U19 în 2012, însă atacantul care joacă în La Liga spune că primele legături cu reprezentativa României le-a avut ceva mai devreme, la vârsta de 17 ani.

"Îmi aduc aminte că a fost un scouting la naționala U18. M-am dus acolo la o probă. Aveam 17 ani. M-am dus la câteva antrenamente, iar apoi la un meci amical. După ce s-a schimbat staff-ul n-am mai fost chemat și la Under 21. Nu-mi venea să cred că joc pentru națională! Acum consider ceva normal că îmbrac tricoul reprezentativei, dar când eram copil mă gândeam că am obținut ceva WOW", a adăugat Florin Andone.

"Adrian Ilie a fost un atacant extraordinar. În Spania lumea îl cunoaște. Nu mă compară nimeni din Spania cu Adrian Ilie sau Gică Craioveanu. Fiecare e cu soarta lui. Cei doi au fost foarte mari pentru România, dar și pentru Spania" Florin Andone

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
floreen86
floreen86  •  08 Octombrie 2016, 00:12

Dupa parerea mea e cel mai modest si cu bun simt fotbalist pe care Romania il are!Se vede ca a plecat devreme din Romania si vine cu un aer "fresh" ,are o mentalitate sanatoasa si tot ce ii lipseste este ca mijlocasii din nationala sa l puna in evidenta si sa.l alimenteze cu mingi de calitate acolo in fata pentru a putea fructifica ocaziile de gol.

364216457119606
Chris Sauskas  •  07 Octombrie 2016, 20:33

Subsciu ,Raducallin

raducallin
raducallin  •  07 Octombrie 2016, 20:07

Cum sa te compare cu Adi Ilie si cu Craioveanu ? Mai ai de munca , se vede ca ai ambitie si doresti sa faci ceva , adu-ne 6 puncte din deplasarile adtea si esti pe drumul cel bun .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează