FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Fosta conducere a naționalei nu vede nicio schimbare în jocul "tricolorilor" cu Contra: "La un moment dat aveam impresia că jucăm la rezultat"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 21:12

Viorel Moldovan, fostul secund al naționalei, nu sesizează nicio schimbare în jocul României după venirea lui Cosmin Contra. "Tricolorii" au remizat în ultimul meci al grupei preliminare pentru Mondial, 1-1 cu Danemarca.

"Nu vreau să fiu răutăcios, dar la un moment dat aveam impresia că jucăm la rezultat. A fost un joc tactic ok, am stat bine în teren. Au existat aceleași probleme pe care le-am avut și înainte, adică nu marcăm goluri. Nu creăm mai mult, nu reușim să ducem mingea în fața porții.

Am marcat 11 goluri într-o campanie de calificări, extrem de puțin. Îmi aduc aminte că și pe noi ne certa lumea că nu marcăm. Trebuie mai multă responsabilitate din partea jucătorilor", a declarat Viorel Moldovan al TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Octombrie 2017, 11:27
Postat de Cristian Mihai Coman pe 09 Octombrie 2017, 10:15

In cateva zile si vreo 6 antrenamente CONTRA nu putea schimba mare lucru...cert este ca,chiar daca aceste doua jocuri numai contau, el a iesit chiar bine.

Foarte bine.Neasteptat. Ar mai trebui sa trimita acasa jucatori cu firma ,dar care nu joaca nimica. mai mult incurca.Si au avut toate sansele de afirmare:Euro,Anderlecht ,Nationala Romaniei.Ce se mai asteapta de la ei? O vorba buna despre Tatarusanu.Foarte bun portar.Un pic si prindea 11 metri-ul.

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Octombrie 2017, 11:19
Postat de romulus65 pe 08 Octombrie 2017, 21:36

Nationala nu joaca acel fotbal pe care il dorim cu totii dar se vede, totusi, o oarecare schimbare de atitudine a jucatorilor fata de perioada lui Daum.

Mai trebuiesc multe schimbate la Nationala.Se insista prea mult in legatura cu jucatorii care dribleaza , castiga singuri partide. Fotbalul nostru este unul invechit ,lasat la cheremul unor asa zise vedete . La un moment dat ,in apropierea careului advers Deac i-a dat o pasa dintr-una cu calcaiul Stanciului.Asta in loc sa combine cu primul ,s-a intors ,s-a tot uitat ,apierdut momentul si a pornit catre ..poarta noastra.Binenteles a pierdut mingea. Ambitia ,hoatarea lui Deac ,conditia fizica ,fotbalul inteligent si modern pe care-l joaca l-a facut sa marcheze.Altul in locul lui era la mijlocul terenului cu mainile si sold.Fotbalul se joaca rapid dintr-o bucata.Dar nu cu Stanciu ,Anodone ,Baluta etc.

316247145478624
Cristian Mihai Coman  •  09 Octombrie 2017, 10:15

In cateva zile si vreo 6 antrenamente CONTRA nu putea schimba mare lucru...cert este ca,chiar daca aceste doua jocuri numai contau, el a iesit chiar bine.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează