FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

FOTO Așa va arăta tricoul României în primul meci la EURO 2016 » Răzvan Burleanu l-a prezentat

FOTO: Cristi Preda +7   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 14:29

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent azi la Ambasada Franței.

La eveniment, șeful Federației i-a făcut cadou ambasadorului tricoul pe care "tricolorii" îl vor purta la meciul cu Franța, partida de deschidere a EURO 2016

 

Meciul Franța - România se va disputa pe 10 iunie, de la ora 21:00, pe Stade de France, și va deschide Campionatul European. Naționala lui Iordănescu se află în Grupa A, cu Franța, Albania și Elveția.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
10208966302542963
Petre Ionut-Cristian  •  02 Martie 2016, 16:46

Un tricou urat, produs de o firma de mana a doua, care nu stiu cum a ajuns sa sponsorizeze nationala Romaniei. Totusi ocupam locul 16 in clasamentul FIFA! Ca sa va faceti o idee despre firma joma uitati-va la celelalte echipe nationale pe care le sponsorizeaza: Honduras, Nicaragua, Trinidad Tobago, Bulgaria, Kârgâstan. Pretul este unul exagerat desi Burleanu promitea ca noul sponsor tehnic va avea preturi cu mult sub cele de la Adidas. 199 de lei pentru un tricou joma este mai mult decat exagerat, este de fapt o crasa bataie de joc la adresa suporterilor nationalei. Probabil ca peste cativa ani va iesi la iveala modul in care aceasta obscura firma producatoare de asa zis echipament sportiv a ajuns sa sponsorizeze nationala, pana atunci insa va trebui sa vedem echipa Romaniei calificata la un turneu final imbracata in niste carpe oribile. Ar trebui sa boicotam mizeriile joma, sa nu le cumparam produsele second-hand, poate se supara, isi strang jucariile si pleaca, desi nu cred ca avem norocul asta la fel cum nu vor mai avea si ei norocul sa sponsorizeze o nationala siyuata pe locul 16 in lume!

fcu1948
fcu1948  •  01 Martie 2016, 20:26

Urât rău de tot! Am văzut tricoul la un magazin care comercializează articole sportive, este efectiv o cârpă de proastă calitate, un material infect demn de anii 90. Ca să nu mai vorbim de design, nici modelele pe care adidas le furniza naționalei în ultimii ani nu erau extraordinare, dar acesta este urât!

tardelli
tardelli  •  01 Martie 2016, 18:20

Vai ce papagali...!!!Au facut rama aia prea ingusta si nu a incaput tricoul cum trebuie.Un tricou se prezinta cu partea de sus ca si cum ar sta pe umerii unui om normal.La ei parca e tricoul pt cocosatul Quasimodo de la Notre-Dames !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close